novi početak

"Živim kao u 18. veku..." Neda iz serije "Greh njene majke" otkrila čime je zamenila život u Los Anđelesu

1

Glumica Ivana Jovanović godinama je živela u Los Anđelesu, gde je svakodnevno sretala svetske zvezde, a sada je otkrila da već neko vreme boravi na mnogo mirnijem mestu.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Srpska glumica Ivana Jovanović, koja se proslavila ulogom u seriji "Greh njene majke", zasnovanoj na romanu Mir Jam, otkrila je nekoliko pojedinosti o svom životu ovih dana.

 

Društvenim mrežama kruži snimak na kom Ivana priča o tome kako izgleda njena svakodnevica, koja je, po svemu sudeći, nešto jednostavnija nego ranije.


Ćao! Nismo se videli osam godina. Izvinjavam se ako sam razvila akcenat, al' to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda. Živim u prelepom Ajdahu trenutno. Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u celoj Americi – rekla je Ivana.

 

Glumica je objasnila da, iako često putuje, trenutno stanuje u planinskom okruženju.


Stalno putujem! Živela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelepu, fenomenalnu, planinsku atmosferu! Živim kao u 18. veku. Sečemo drva, idemo u kupovinu, ovo je dvorište... I tako, osećam se fenomenalno – rekla je glumica kroz osmeh.

Ivana Jovanović je zabeležila je nekoliko zapaženih uloga u srpskim filmovima i serijama: igrala je u u filmovima "Rat uživo", "Mrtav 'ladan" i "Vir", kao i u seriji "Nepobedivo srce". Ipak, ništa ne može da se uporedi sa slavom koju joj je donela uloga Nede u seriji "Greh njene majke", koja je emitovana krajem 2009. i početkom 2010. godine.

 

Greh njene majke
foto: Youtube Printscreen

Nakon ove serije, ona je iznenada nestala sa scene, da bismo posle izvesnog vremena saznali da je izgradila život na drugoj strani Atlantskog okeana.
Ivana, naime, već neko vreme živi u Americi sa sinom Viktorom, a mediji su pisali da je tamo radila kao kreativni menadžer u jednom restoranu.


Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temam koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam – izjavila je pre nekoliko godina za Gloriju.

 

Kako je istakla, jutra joj počinju na predivan način, uz uživanje u moru, a neretko sreće i svetski poznate lepotice, koje je nisu impresionirale.

 

Ivana Jovanović
foto: Youtube Printscreen

Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše – istakla je ona tada.


Kako je tada otkrila, posle plivanja ide na posao, koji obožava, dok preostala dva dana u nedelji drži časove joge. Svoj novi dom je smatrala zdravim okruženjem za njenog sina.


Volim Beograd, ali oduvek sam želela da putujem i upoznajem druge kulture. U Los Anđeles sam došla turistički, ali sam shvatila da su grad, priroda, okean i pozitivni ljudi, koji ne osuđuju nego glorifikuju slobodu i radost, mnogo zdravija okolina za moga sina Viktora. U Beogradu svi roditelji puše, a deca odrastaju u njihovom dimu i sebičluku paljenja cigarete. Ovde to rade samo uličari. Srpska prestonica je previše tmurna za moj razigrani duh – rekla je Ivana jednom za Novosti i otkrila da u Ameriku nije otišla da se bavi glumom.

 

Ivana Jovanović
foto: Youtube Printscreen

Ona je tada istakla i da nije otišla ni na jednu audiciju otkad je u Americi i da nije ni pokušala da se bavi glumom.

 

 

makonda-tracker