radost

Ovo je veliki dan za Mirku i Vujadina: U porodičnom domu veliko slavlje, a evo ko je ZVEZDA porodice Savić (FOTO)

0

Pre tačno godinu dana porodica Savić postala je bogatija za još jednog člana 

foto: Instagram
foto: Instagram

Naša glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić postali su pre godinu dana roditelji po četvrti put. Na današnji dan rođena je njihov najmlađa ćerka Anika.

 

Na ovaj veliki dan ponosni tata, Vujadin je na svom profilu na društvenim mrežama podelio fotografiju ćerkice i uz nju joj čestitao rođendan.

 

 

Malena Anika danas slavi prvi rođendan, a ponosni roditelji su tu da joj ovaj dan učine zaista posebnim.

 

Poznato je da je Vujadin potpuno opčinjen ćerkicom, jer od kada se rodila stalno objavljuje njihove zajedničke fotogragije i storije. 

 

Ovaj rođendan Mirka i Vujadin slave u Beogradu, jer je Vujadin prihvatio trenersku ponudu u Zvezdi, pa će od sada ovo biti njihovo mesto za život. 

 

Vujadin Savić
foto: Instagram

 

Da podsetimo, Anika je rođena na Kipru, gde je njen tata u to vreme nastupao za FK Apoel iz Nikozije.

 

- Nisam bila u panici i strahu, verovala sam da će sve biti u redu, kao što je i bilo. Vujadin je bio na treningu kada sam pozvala klub da ga obaveste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao je kući i odvezao me do porodilišta. Za 20 minuta sam se porodila, duže je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj - ispričala je tada Mirka, koja je samo deset dana posle porođaja zaigrala kolo na proslavi povodom Anikinog rođenja.

 

Osim malene Anike, Vujadin i Mirka imaju i  Andreja, Adrijanu i Mihajla.

 

 

makonda-tracker