(FOTO)

5 meseci nakon porođaja konačno se pojavila: Rijana u smeloj i izazovnoj haljini se sve vreme krila od fotografa

0

Rijana se dugo nakon porođaja nije pojavljivala u javnosti, a i samo rođenje bebe je prošlo u tajnosti.

foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Pevačica Rijana se pojavila prvi put nakon pet meseci na nekom događaju. Njen dečko Asap Roki je slaviio svoj 34. rođendan, a pevačici je ovo bio prvi izlazak od rođenja deteta.

 

Rijana je za ovu priliku odabrala smelu providnu haljinu sa velikim prorezom sa strane, a inače je i tokom trudnoće pažnju privlačila svojim ekstravagantnim modnim izdanjima koji su bili dobra meta za različite komentare.

Pevačica je ostala dosledna sebi, pa je i za rođendan svog dečka odabrala izazovnu haljinu ispod koje nije imala brushalter, pa je ispred fotografaa morala sve vreme grudi da prekriva rukama.

 

Svojim izdanjem Rijana je još jednom pokazala da je u svakom momentu zadovoljna sobom i izgledom, naročito ako se uzme u obzir to da se porodila pre samo pet meseci.

 

1 / 4 Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Podsetimo, Rijana je u potpunoj tajnosti rodila sina u Los Anđelesu, a njenu vezu sa Asapom Rokijem pratili su brojni njegovi skandali zbog kojih je bio i u zatvoru. Inače, lepotica sa Baradosa je najbogatija pevačica na svetu, a na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi se nalazi na 21. mestu.

 

 

makonda-tracker