da li ste znali?

Jedna je drugarici otela muža, dok je druga uzimala kokain: Zvezde telenovela nisu svetice kakve smo gledali u serijama

0

Meksičke serije su bile jako popularne u Srbiji, pa tako ne postoji osoba koja nije odgledala bar jednu telenovelu.

foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Valery HACHE / AFP / Profimedia
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Valery HACHE / AFP / Profimedia

Tih godina su meksičke telenovele bile jedna od glavnih zabava, a porodice su vrlo često provodile vreme čekajući novu epizodu neke od popularnih serija.

 

Emitovale su se godinama i uvek izazivale veliku pažnju, a neke od poznatijih kod nas su Rubi, Esmeralda, Zlobnica i mnoge druge. Glavne glumice su uglavnom bile lepotice koje su nekima bile i idoli, a neke od njih su u stvarnom životu sasvim drugačije i borile su se sa raznim stvarima u životu.

Majte Peroni je uvek dobijala uloge smeren i povučene devojke koja pronalazi ljubav svog života, ali je istovremeno brojne prepreke sprečavaju da živi srećno. Međutim, u stvarnosti, glumica se udala za bivšeg muža svoje najbolje prijateljice, a pretpostavlja se da je on najpre varao svoju suprugu sa Majte.

Barbara Mori je sve opčinila kao fatalna Rubi. Iako je glumila negativnu ženu, mnogi su je voleli, a malo ko zna da joj je u jeku popularnosti 2007. dijagnostikovan karcinom sa kojim se uspešno izborila. Ona je, inače, već sa 19 godina rodila sina, a vrlo rano je postala i baka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Gabrijela Spanić je odrasla u Venecueli, ali ima jugoslovenske korene, pa je to još jedan od razloga zašto ju je domaća publika volela. Ona je glumila u seriji Zlobnica, a poznato je da ima rođenu sestru sa kojom ne priča. Gabrijela je majci i bratu kupila vilu u Meksiku iz koje ih je posle izbacila pošto je saznala da kontaktiraju sa sestrom.

Erika Buenfil se proslavila ulogom popularne Marisol, a skoro je priznala da joj je upravo ta serija pomogla da se izvuče iz kandži alkoholozma nakon kraja jedne ljubavi.

Leticija Kalderon će ostati zauvek prepoznatljiva po seriji Esmeralda, međutim, ona se u vreme snimanja serije borila sa zavisnošću od kokaina. Kako je i sama rekla, bila je mlada, imala je mnogo novca i nije znala kako da se iskontroliše. Iz pakla droge izvukla se tek kada joj je najbolja prijateljica izgubila život zbog prevelike doze, a umrla je baš na njenim rukama.

Anaji se proslavila ulogom Mie Koluči u tinejdžerskoj seriji Rebelde, a sa 17 godina se borila sa bulimijom i anoreksijom. Jednom je čak doživela i kliničku smrt, srce je na sedam sekundi prestalo da kuca, a nakon toga je pokrenula kampanju za podizanje svesti o anoreksiji i bulimiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anahi (@anahi)

 

 

makonda-tracker