neprepoznatljivi

Danas izgledaju potpuno drugačije: Njega pamtimo kao zgodnog Alehandra, a nju kao zlobnicu iz serije "Rubi" (FOTO)

0

Glumac Eduardo Santamarina pobrao je simpatije žena širom sveta igrajući Alehandra u čuvenoj seriji "Rubi"

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glavnu junakinju po kojoj je serija i dobila ime igrala je prelepa glumica Barbara Mori, dok je lik zgodnog Alehandra tumačio Eduardo Santamarina

 

Njih dvoje su tokom čuvene serije imali najviše zajedničkih scena, a serija je postigla ogroman planetarni uspeh. 

 

Uzbudljivi zapleti u seriji su bili nešto na šta naša publika nije ostala imuna. Upravo to je bio razlog zbog kojeg je postigla do tada neviđenu gledanost.

 

 

Ljubavna priča Rubi i Alehandra bila je prožeta strašću, ali nažalost sa tragičnim epilogom. Rubi je bila zaljubljena u doktora Alehandra, koji je imao jednu manu - bio je siromašan, a to je bila glavna prepreka njihovoj ljubavi, jer je Rubi ipak više volela novac.

 

Osim Rubi, Eduardo je glumio i mladog slikara u kojeg se zaljubila Marisol u istoimenoj hit seriji.

 

On je i dalje velika zvezda u Meksiku. Snima filmove i serije. Njegovo venčanje 2009. godine je izazvalo veliki interes. Pogotovo jer se venčao sa koleginicom Majrin Viljanuevom, takođe zvezdom sapunica.

 

 

Iz tog vraka dobili su ćerkicu Huliju. Iako glumac gazi šestu deceniju života, i dalje izgleda veoma šarmantno i izazovno.

 

Rubi je 12 godina mlađa od Eduarda i sada ima 44 godine.Tokom života nailazila je na mnoge prepreke, a bolest joj je zamalo uzela ono najvrednije, život. Preživela je rak dojke, a njena borba nije bila nimalo laka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Morí (@barbxrubifc)

 

 

Barbara je bila u braku sa Kenetom Rajom Sigmanom, američkim igračem bejzbola. Međutim, ta romansa nije potrajala, a nakon godinu dana odlučili su da je vreme za razvod.

 

Nedavno strani mediji su pisali o tome da je sada čuvena Rubi u vezi sa meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom, a sama glumica "cveta" od sreće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Ona s vremena na vreme na društvenim mrežama deli svoje fotografije i svi su saglasni u jednom - lepša je nego ikad. Da li je u pitanju pozitivan uticaj ljubavi na nju ili je jednostavno sa godinama počela više da voli sebe i život ostaje nam da vidimo.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker