izgleda božanstveno

Ponosna na obline posle trudnoće: Georgina Rodrigez u haljini sa dubokim šlicem prošetala crvenim tepihom

0

Influenserka i model Georgina Rodrigez jedna je od gošći Filmskog festivala u Veneciji

foto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI
foto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Mostra, najstariji filmski festival koji se održava u Veneciji, otvoren je preksinoć 31.08.2022. Jednom od "velikih pet" međunarodnih filmskih festivala prisustvovale su ovih dana mnoge poznate ličnosti koje su svojim izgledom na crvenom tepihu oduševile obožavaoce.

 

Devojka Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez, privukla je možda i najviše pažnje, budući da je ovo jedno od njenih prvih javnih pojavljivanja nakon porođaja.

 

Georgina Rodriguez je stigla na premijeru filma „Tar” u haljini rađenoj po meri, specijalno za nju, a u pitanju je klasična kreacija koja će večno biti trendi.

Devojka portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda nosila je crnu halter haljinu, iz kolekcije modne kuće "Genny", sa dubokim izrezom do butina koji otkriva jednu nogu, a kao bonus, skreće pažnju i na njene crne sandale, koje su se savršeno uklopile u stajling.

 

Na sebi je imala nakit u zlatnoj boji,a nosila je visoku punđu koja je otkrila minđuše i upečatljiv detalj na haljini. Krupno prstenje i narukvica dali su dodatu notu glamura njenom izgledu. 

 

Rodrigezova je nedavno najavljena kao zaštitno lice reklamne kampanje brenda "Genny" za jesen 2022. Iako je ovo njena prva velika modna kampanja, Rodrigez je ranije bila model za brend donjeg veša i kupaćih kostima "Jamamai", kao i za švajcarski brend satova i nakita "Chopard".

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

 

"Genny" je na crvenom tepihu predstavljala i njeova kreativna direktorka Sara Kavaza. Dizajnerka je obukala potpuno crno odelo iz kolekcije "Genny FV22 Runway" sa srebrno-crnim topom ispod, a upotpunila je izgled prozirnim štiklama.

 

Ceremonija 2022, čiji je domaćin Rosio Munjoz Morales, trajaće od 31. avgusta do 10. septembra, a glavni favoriti za Zlatnog lava su „Plavuša“, „Bela buka“, „Kosti i sve“ i „Ne brini, draga“.

 

Ovogodišnjim žirijem će predsedavati Džulijen Mur, kojoj se u žiriju pridružuju Marijano Kon, Leonardo di Kostanco, Odri Divan, Lejla Hatami, Kazuo Išiguro i Rodrigo Sorogojen.

 

makonda-tracker