OVAKO MIHAILO ŽIVI I IZGLEDA...

STARIJI JE OD NJEGA 16 GODINA, U MANASTIR JE OTIŠAO SA 22: Jeste li znali ko je BRAT Miloša Bikovića? (FOTO)

1

Mihailo Biković, brat Miloša Bikovića, zamonašio se dok je mlađi brat bio dete, a glumac je više puta govorio koliko je vezan za brata...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iguman Mihailo Biković je ranije govorio o tome koliko i njemu znači brat.

 

Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje ― rekao je ranije i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan.

 

― Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav ― dodao je.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube

 

Miloš je sa 16 godina starijim bratom izuzetno blizak. Ipak, njihova životna interesovanja i pozicije dovele do toga da su često razdvojeni.

 

Nedostaje mi brat. Često, često. Ali, u svemu moraju da postoje žrtve zarad jednog višeg interesa. A taj viši interes je da svi dobijemo jedno dobro koje će oplemeniti naše duše ― istakao je iguman.

 

U nedavnoj ispovesti Biković je ispričao koliko je njegova porodica uticala na njegov kreativni razvoj, sa kakvim se sve iskušenjima suočavao u svom životu, ali i zašto je u njegovom životu najvažniju ulogu imao njegov brat Mihailo, koji je starešina Manstira Jovanje...

 

Miloševa ispovest na sledećoj strani...

 

makonda-tracker