lepe vesti

Sloba Radanović će postati TATA: Jelena podelila fotografiju sa trudničkim stomakom, društvene mreže gore od komentara

0

Poznati pevač Slobodan Sloba Radanović uskoro će postati otac po prvi put

foto: Instagram
foto: Instagram

Čuveni pevač Sloba Radanović nedavno je saznao lepe vesti. On i njegova supruga Jelena Radanović postaće roditelji. 

 

Jelena je u četvrtom mesecu trudnoće, a par je nedavno otkrio i kog je pola beba. Jelena i Sloba, prema pisanju domaćih medija, čekaju sina.

 

 

Jelena iz prvog braka ima dvoje dece, koje je Sloba prihvatio od prvog dana. Njih dvoje s nestrpljenjem isčekuju vreme kada će beba doći na svet.

 

Ponosna mama nedavno je na svom Instaram profilu podelila fotografiju sa trudničkim stomakom, a čim je objavljena počeli su da se nižu komentari. 

 

Mnogi su joj pisali kako je prelepa trudnica, a po njenom izrazu lica se vidi da uživa u drugom stanju i pažnji koju joj suprug pruža.

 

Jelena Radanović
foto: Instagram

 

Da podsetimo, Sloba i Jelena su se upoznali u aprilu 2019. godine i među njima se odmah rodila ljubav. Nakon toga su se venčali u februaru ove godine u manastiru Dubnica, u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici, a pre i posle venčanja odseli su u obližnjem etno selu.

 

Iako je njihovo venčanje privuklo mnogo pažnje, pevač i njegova draga nisu želeli da govore za medije, pa su samo kratko prokomentarisali kako se osećaju.

 

Super smo. Jedno drugom smo poželeli sve najlepše — rekao je pevač.


Srećna sam — dodala je Jelena.


Sada, kada je Jelena u drugom stanju njihova sreća je bezgranična. Oni uživaju u svojoj ljubavi i toplini porodičnog gnezda i s nestrpljenjem isčekuju novog člana porodice. 

 

 

makonda-tracker