(foto)

Za prelazni period nema boljeg izbora: Urbani stajling Jelene Đuričanin za ležerne prilike i užurbane dane

5

Jelenu Đuričanin i Slobu Radanovića poslednjih meseci ne viđamo tako često u javnosti, ali svaki put ostave utisak

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Verenica pevača Slobe Radanovića, Jelena Đuričanin, uglavnom izbegava javno eksponiranje i gotovo je nigde ne možemo videti sem u društvu njenog partnera. Jelena se mahom pojavljuje sa Slobom na različitim proslavama i njegovim promocijama, ali svaki put uspe da ostavi utisak iako nije javna ličnost.

 

Jelena se pojavila na snimanju spota Slobe Radanović i Elme Sinanović, a u skladu s prilikom, odabrala je ležerno izdanje za svaki dan u kome bi se svaka žena osećala komotno. Prednost ovakvih kežual izdanja je što su idealna i za prelazni period, a tada je najbitnije odabrati toplu, komfornu jaknu koja je i upečatljiva.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Slobina verenica birala je crnu jaknu s belim printom, crnu rolku, crne helanke i crno-bele patike, kao i crnu torbicu popularnog brenda. Potpuno crna kombinacija uvek je dobar izbor jer se najlakše uklapa, vizuelno sužava frizuru, a definitivno nikad ne izlazi iz mode.

 

Jelenu smo ranije uglavnom viđali u nešto elegantnijim izdanjima, a ovo su njene ranije kombinacije s javnih pojavljivanja sa Slobom:

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker