lice koje se ne zaboravlja

Bila je manekenka, voditeljka, "Loto" devojka, sve je opčinila nestvarnom LEPOTOM: Kako danas izgleda Ana Pendić Radoš?

0

Pre više od dve decenije počela je da se bavi javnim poslom, a svi su je zapazili jer je bila autentična i jednostavna 

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

Poznata voditeljka i manekenka Ana Pendić Radoš od prvog pojavljivanja u javnosti koje se dogodilo još pre više od 20 godina ostala je prepoznatljiva po svojoj lepoti i šarmu.

 

Svoju karijeru započela je kao menekenka još davne 1995. godine, a kasnije je dobila posao na televiziji gde je izgradila lepu karijeru.

 

 

Nekima je poznata i kao "Loto" devojka, a osim te vodila je i mnoge druge emisije.

 

Ana se pre oko dve godine udala za Vojkana Radoša s kojim ima lep i skladan brak i ćerku Saru.

 

- Vojkan i ja smo se dve godine intezivno družili pre nego što smo ušli u vezu. Za to vreme smo se suštinski upoznali i tu nije bilo iznenađenja. S vremenom početna zaljubljenost pređe u drugačiju vrstu ljubavi. U međuvremenu smo postali roditelji, što nas je dodatno zbližilo. Radimo na našem braku, ne uzimamo ga zdravo za gotovo, osvežavamo ga putovanjima i najviše na svetu volimo kada smo sve troje zajedno - rekla je ona jednom prilikom za domaće medije. 

 

Ana Pendić Radoš
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ana je završila italijanski jezik, danas je jedna od najpopularnijih prezenterki u zabavnim programima. Ona je žena bez prenemaganja, slobodnog i veselog duha, odana porodici. 

 

I nakon 25 godina u javnosti ona i dalje privlači pažnju medija, a i mnogi muškarci ne ostaju ravnodušni na njen savršen izgled i harizmu.

 

 

 

 

makonda-tracker