u sjajnom društvu

Jedan detalj je svima zapao za oko: Olivera Jovićević prvi put u javnosti posle duže pauze

1

Odlično raspoložena i u društvu poznatih, popularna voditeljka Olivera Jovićević nedavno je viđena u Beogradu

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Voditeljka i TV novinarka Olivera Jovićević (56) sve je iznadila u februaru, kada je dala otkaz na RTS-u nakon 18 godina rada na Javnom servisu.


Olivera Jovićević se u prijateljskim odnosima oprostila od kuće u kojoj je 18 godina radila. Kako nas je obavestila, svoj dalji rad će nastaviti u oblasti TV produkcije i marketinga. Želimo joj puno uspeha u daljim profesionalnim izazovima – navela je ova kuća zvaničnim saopštenjem.

 

Kako su mediji pisali, Olivera Jovićević je rešila da izađe iz novinarstva i ubuduće se bavi TV produkcijom i marketingom, a od tada se uglavnom nije pojavljivala na gradskim događajima i oglašavala se tek s vremena na vreme na svom profilu na Instagramu.


Poznata TV autorka sada je napravila izuzetak, pa je viđena na promociji novog albuma Ivane Jordan u Domu Vojske Srbije. Ona je bila odlično raspoložena, a predstavnici medija primetili su da je bila u društvu Vesne da Vinče, ali to nije jedino što je zapalo za oko svima.

 

1 / 3 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Naime, Olivera ovih dana izgleda lepše nego ikad, a vreme za nju kao da je stalo! Jedna od najatraktivnijih dama na našim malim ekranima proteklih decenija ponela je ovom prilikom jednostavne bele pantalone pripijene uz noge, beli top i strukirani krem sako, dok je prepoznatljivu plavu kosu isfenirala ravno i ponela jednostavnu večernju šminku.

 

 

 

makonda-tracker