moderna

Mnogi kažu da liči na majku i da podseća na Anđelinu Džoli: 3 kombinacije ćerke Suzane Mančić koje možete iskopirati

1

Njena naslednica se retko pojavljuje u javnosti, ali i kada se to desi to su obično neki posebni gradski događaji, za koje se ona uvek odlično stilizuje i oduševi sve. 

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

TV lice i nekadašnja "Loto devojka" Suzana Mančić ne pojavljuje se često sa svojim naslednicama u javnosti. Kada se to desi obično su neki gradski događaji, te su tako pre izvesnog vremena, ona i njena mlađa ćerka Natalija Kunić zajedno pojavile na jednoj promociji. 

 

Kako mnogi kažu, Natalija je od mame nasledila lepotu, pa je tako mnogi upoređuju sa glumicom Anđelinom Džoli

 

1 / 3 Foto: M.M./ATAImages

 

Kunićeva studira Akademiju umetnosti i retko se pojavljuje u javnosti, ali i kada se to desi bira trenutke gde će se pojaviti i kako će se obući. 

 

U vezi sa tim donosimo vam 3 kombinacije Suzanine ćerke koje će vam poslužiti kao odlična inspiracija za neke od vaših autfita:

 

1. Ležerna tamna kombinacija, koja je potpuno u street fazonu. Ona je nosila tamne pantalone sa prorezom na butini, kao i tamnu bluzu koju je ukrasila srebrnim nakitom. Nosila je i interesantnu sivo-crnu bundicu koja je bila dominantan komad. Ovaj autfit savršen je izbor za dnevni ručak sa drugaricama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NK (@natalija_kunic)

2. Ležerna kraljevsko plava boja haljine sa aplikacijama na leđima kada se ukobinuje sa patkama pravi je izbor za šetnju po gradu i obilazak nekih znamenitih institucija, ali ispod nje možete obući i neke čarape ili farmerke. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NK (@natalija_kunic)

 

3. Bež kombinacija koja se uklapa za svaku priliku. Dakle, ovaj autfit možete da ponesete ukoliko proslavljate rođendan ili društvo zovete kod vas u goste. Ove čizme su apsolutni IN!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NK (@natalija_kunic)

 

makonda-tracker