srećno!

"Obožavam je, mi imamo odnos iz osamdesetih": Glumac Rastko Janković prvi put o vezi sa voditeljkom Marijom Veljković

1

Marija Veljković i Rastko Janković otkako su otkrili da su u vezi, neprestano su tema medija.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Voditeljka Marija Veljković je nedavno stavila tačku na dugogodišnji brak i kasnije otpočela vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem. Ona je najpre objavila njihovu zajedničku fotografiju i time potvrdila vezu.

 

Koliko su srećni svedočile su i naredne objave, s obzirom da je par otputovao na more, ali nikada za medije nisu govorili o svojoj romansi.

- Marija Veljković je moja devojka. Mi smo zajedno, sve je u redu. Ljubim je i obožavam i tu sam joj kao podrška. Mi imamo taj odnos iz osamdesetih, taj šmekerski odnos, šmekersko-džentlmensku varijantu. Mediji su ok, uvek će nešto da smisle - rekao je glumac u emisiji Prvi red.

Podsetimo, Marija nikada ne voli da priča o svom privatnom životu, pa se tako nije oglašavala ni mnogo u periodu razvoda od supruga sa kojim ima troje dece, Đurađa, Rosu i Nevu.

 

- Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da imam snage za sve to. Nemojte da vam neko staje na senku, nemojte da stavljate druge ljude ispred sebe, u bilo kojoj sferi. Cenite sebe i to što jeste, svoje mišljenje i svoju posebnost, i ne verujte kada vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni za to. To vam priča osoba kojoj je to godinama govoreno - rekla je jednom posle razvoda.

 

 

makonda-tracker