sa njom je najlepše

Sličnost je neverovatna: Jelica Sretenović prošetala crvenim tepihom s ćerkom, a njihove stajlinge su svi gledali (FOTO)

0

Jelica Sretenović se pojavila sa ćerkom na jednom prestoničkom događaju, a s obzirom na to da je prava retkost videti je s nekom od ćerki u javnosti, momentalno su postale prava senzacija.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Slavna glumica Jelica Sretenović se ne pojavljuje tako često na gradskim dešavanjima, ali je ovog puta napravila izuzetak i gostovala na otvaranju Palate umetnosti Madlena u Beogradu.

 

Jelica je došla u društvu ćerke, a kako se to ne dešava tako često, dve dame su privukle dosta pažnje na crvenom tepihu. Poznato je da je glumica oduvek isticala kako joj je uloga majke njavažnija od svih koje je imala u bogatoj i uspešnoj karijeri, njene ćerke Ana i Olja žive život daleko od medija.

Proslavljena glumica je blistala u u crnoj haljini sa širokim pojasom koju je uklopila uz čizme animal printa i sa sakoom u zlatnoj nijansi, dok se njena ćerka odlučila za manje upadljivu varijantu.

 

Ona se odlučila za proverenu kombinaciju, te je ponela crne elegantne pantalone i beli sako neobičnog kroja, a celo izdanje je upotpunila crnim salonkama i dobila nepogrešiv modni odabir o kom se priča. 

 

1 / 2 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Mnogi su komentarisali kako su majka i ćerka identične, te da je Olja definitino imala na koga da bude takva lepotica. Njih dve su nasmejano pozirale fotoreporterima i uživale u programu koji je pripremljen na otvaranju umetničkog zdanja.

 

 

makonda-tracker