slomljena

Nju je kraljica potajno obožavala: Unuka Elizabete II se na poseban način oprostila od svoje bake

1

Njoj je smrt kraljice Elizabete baš teško pala 

foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lejdi Luiz Vindzor koja ima 18 godina je ćerka princa Edvarda i gorfice Sofije od Veseksa. Ona je sa svojim roditeljima, tetkama i stričevima došla u zamak Balmoral kako bi odala poslednju počast svojoj baki kraljici Elizabeti II.

 

Najmlađa unuka kraljice Elizabete II, Lejdi Luiz je pratila svoju porodicu na privatnoj crkvenoj službi koja je održana u čast preminule kraljice.

 

 

U jednom trenutku ona se sagla nad cvećem koje su ljudi ostavljali oko palate u kraljičinu čast i dugo je ostala zagledana u jednu tačku. U njenim očima se videla tuga i razočarenje zbog ovog ogromnog gubitka. Ona je kraljicu neizmerno volela, a i kraljica je posebno bila slaba na nju.

 

Svoje kraljevsko poreklo mlada Luiz ne može da sakrije, a čak i u ovakvim prilikama se trudi da izgleda prefinjeno i otmeno.

 

Lejdi Luiz Vinzdor
foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Osamnaestogodišnja Luiz za ovu priliku je ponela haljinu iz nove kolekcija brenda Dolče Gabana, koja je koštala više od 1.700 evra.

 

Midi crna haljina ispod kolena imala je puf rukave i unutrašnjost sa printom leopadrda.

 

Ona je prikladna za ovakve događaje, a mlada devojka je još jednom dokazala da je neko ko se trudi da se pridržava svih kraljevskih protokola.

 

Lejdi Luiz Vinzdor
foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Nećaka kralja Čarlsa III odlučila je da uz ovu haljinu ponese tamnoplave cipele sa malom petom. Sudeći prema tome da je ove cipele nosila do sada više puta reklo bi se da su joj one jedne od omiljenih, a takvih modela više nema u prodaji.

 

Lejdi Luiz Vinzdor izgledala je veoma utučeno dok je napuštala Balmoral. Smrt kraljice Elizabete joj je teško pala, naročito zbog toga što su njih dve imale zaista poseban odnos.

 

Tinejdžerka je pre samo nekoliko meseci uživala u druženju sa svojom bakom kraljicom mnogo joj je pomagala tokom proslave Platinastog jubileja. Nakon što je kraljica izašla na balkon lepa Luiz je stajala pored nje. 

 

Ukoliko se sve ovo uzme u obzir nije teško shvatiti zašto je Lejdi Luiz toliko teško pala smrt kraljice Elizabete II. 

 

 

makonda-tracker