Možda ste i sličniji nego što mislite da jeste

Kraljica, princeza, grof ili vojvoda: Koji ste član kraljevske porodice prema horoskopskom znaku?

0

Tajne horoskopskih znakova uvek je zanimljivo otkrivati, a po veridbi princa Harija o kojoj trenutno priča ceo svet - evo načina i kako da saznate da li imate nekih sličnosti i sa kojim članom kraljevske porodice Velike Britanije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

 

Princeza Judžin od Jorka je Ovan i šesta unuka kraljice te ćerka princa Endrua i Sare, vojvotkinje od Jorka. Podržava brojne humanitarne organizacije i trenutno radi kao redovni saradnik u galeriji umetnosti u Londonu. Rođena je 23. marta 1990. godine.

foto: Profimedia

Bik

 

Kraljica Elizabeta II je Bik i glava kraljevske porodice. Na prestolu je već 64 godine. Ona voli pse korgije i konje, izrazito je popularna, a njena popularnost među britanskim narodom dosegla je 90 odsto u vrijeme njenog Dijamantnog jubileja 2012. godine.

 

Elizabeta Druga: Na drvo se popela kao princeza, a sišla kao kraljica

 

Rođena je 21. aprila 1926. godine.

foto: Profimedia

Blizanci

 

Princ Filip poznat je po svom šarmu. U dobi od 96 godina, on je najstariji muški član kraljevske porodice. Rođen je 10. juna 1921. godine u Grčkoj i preselio se u London u tinejdžerskim godinama, a zatim je služio u mornarici. Godine 1947. oženio se kraljicom Elizabetom II, a par je dobio četvero dece - princa Čarlsa, princezu Anu, princa Endrua i princa Edvarda.

foto: Profimedia

Devedesetpetogodišnji Filip i pošalice zlata vredne: 7 najvećih gafova penzionisanog princa (FOTO)

 

Rak

 

Princ Vilijam ili vojvoda od Kembridža najstariji je sin princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane. Rođen je 21. juna 1982. godine. Drugi je u liniji da nasledi britanski kraljevski presto, nakon svog oca. Služi kao pilot spasilačke službe u kraljevskom ratnom vazduhoplovstvu. Ujedno je i komandant Kraljevske mornarice za Škotsku i komandant za podmornice. Sledio je humanitarni put svojih roditelja, posebno na polju osvešćivanja i zaštite od HIV-a i AIDS-a te na području zaštite okoliša. Pokazao je i posebnu želju da omogne ugroženima u Africi.

foto: Profimedia

Lav

 

Megan Markl, američka glumica koja će ući u istoriju kao prva dama mešanog porekla u britanskoj kraljevskoj porodici. Megan je strastvena feministkinja i humanitarka što je čini savršenim parom princu Hariju, koji je takođe značajno angažovan na humanitarnom polju. Prema njegovom mišljenju, nju bi njegova pokojna majka, princeza Dajana, obožavala. Rođena je 4. avgusta 1981. godine.

foto: Profimedia

 

Devica

 

Princ Hari, mlađi je brat princa Vilijama. Dugo je javnosti bio poznat po svojoj zabavnoj prirodi. No, on ima i ozbiljnu i humanitarnu stranu. Služio je u Avganistanu s vojskom i dugo je bio posvećen vojnoj karijeri.

Voli da igra polo i ragbi. Otvorio je humanitarno udruženje u Africi Sentebale za decu koja su HIV pozitivna. Princ Hari aktivan je i na drugim humanitarnim područjima. Ovih dana, puni portale i naslovnice novina zbog veridbe sa Megan Markl. Rođen je 15. septembra 1984. godine.

foto: Profimedia

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker