Preminuo poznati astrolog Dušan Veličković

0

Bio je jedan od naših najpoznatijih astrologa

 

foto: Facebook
foto: Facebook

Poznati astrolog Dušan Veličković (60) preminuo je juče u 60. godini.  Ovu vesti na društvenim mrežama je objavila njegova porodica.

 

- Dragi naši prijatelji, sa velikom tugom u srcu i duši obaveštavamo vas da nas je napustio naš voljeni Dušan i da je otišao na nebo među svoje zvezde. O mestu i vremenu sahrane ćemo vas naknadno obavestiti - stoji u saopštenju na njegovoj Fejsbuk stranici.

 

 

Njega je drugi korisnik jednog velnes i spa centra u Beogradu zatekao bez svesti u bazenu, piše Telegraf.

 

Odmah je alarmirao zaposlene, pa je pozvana Hitna pomoć.

 

Nažalost, Veličković je preminuo, a to je potvrdila i njegova porodica.

 

Osim Veličkovićeve porodice, oglasio se i njegov prijatelj Vuk Đuričić.

 

 

- Brate moj, legendo moja, hvala ti za sve... Bio si uvek uz mene i u dobru i u zlu... Ništa ne može zameniti naše svakodnevno kafenisanje. Toliko smo se poznavali da smo mogli da sedimo i ćutimo po nekoliko sati. Bio si uvek nasmejan, pozitivan, takvog čoveka kao tebe nisam upoznao, a verujem da i ne postoje takva dva čoveka na planeti Zemlji... Jednostavno, bio si Dušan Veličković. Počivaj u miru, brate moj - napisao je njegov prijatelj Vuk Đuričić, koji je objavio fotografiju na kojoj pali sveću u Vaseljenskoj patrijaršiji.

 

- Umesto da ti upalim sveću za zdravlje, ja ti palim sveću... Ovde u Vaseljenskoj patrijaršiji, o kojoj smo mnogo puta pričali - dodao je.

 

Dušan Veličković bio je poznati srpski astrolog. Često je bio gost mnogih TV emisija, a bio je i čest i rado viđen gost i Kurir televizije.

 

Bio je jedan od onih koji se rado odazivao da govori na sve aktuelne teme i uz pomoć astrologije je predviđao razne događaje kako na estradnoj, tako i na političkoj sceni.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker