POGLEDAJTE

Apsolutna transformacija, ali kosa je njen zaštitni znak: Da li biste prepoznali Maju Odžaklijevsku u ovom izdanju?

2

Maja Odžaklijevska je dobro poznata po svom specifičnom glasu, ali i boji kosu koju decenijama nije menjala.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Pevačica Maja Odžaklijevska je svojevremeno bila jako popularna, a iako se njene pesme slušaju i danas, ona je ipak posvećena porodici.

 

Maja je jednom prilikom govorila o svom životu, ali i o unuku kom je dijagnostikovan autizam, a ona mu je podredila sve svoje slobodno vreme. Pevačicini hitovi se i danas pevaju, a mnoge je iznenadilo kad je promenila boju kose iz svoje prepoznatljive nijanse i postala plavuša.

Nedavno je Jelena Tomašević podelila fotografiju sa Evergreen festivala na kom je baš Maja dobila nagradu za životno delo, a ovo je inače retka prilika kada smo mogli da je vidimo.

 

Odžaklijevska je u potpunosti posvećena porodici i u medijima se jako retko pojavljuje, pa je objava Jelene Tomašević za jako kratko vreme privukla veliku pažnju. Mnogi su komentarisali kako je Maja jedan od najboljih ženskih vokala, ali i da joj plava kosa savršeno stoji.

Bilo je i onih koji misle da je pevačica neprepoznatljiva, ali svakako lepa i originalna, kao i uvek. 

 

Podsetimo, Maja je otvoreno govorila i o svojim niskim mesečnim primanjima, pa se nakon toga našla na spisku za nacionalnu penziju, čime joj je egzistencija, ali i život njenog unuka, znatno olakšan.

 

— Srećna sam, a pomalo euforična. Znači da nisam uludo radila svoj posao i da sam to činila na dobar način. Mislim da je ovo prestižno priznanje i divim se svakom ko ga osvojio. Nadam se da neće biti nezadovoljnih odlukom. Mi smo se trudili da Srbiju uvek na pravi način predstavimo u svetu — rekla je Maja tada.

 

 

makonda-tracker