bilo je to odavno

Tajno su se venčali u Los Anđelesu, ali... Ovaj poznati političar je bio dugogodišnja ljubav Dragane Mirković

0

Pevačica ne krije da je uvek volela duge veze, a jedna od njih je bila i ona s muškarcem koji je dobro poznat javnosti

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Brak folk zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića važi za jedan od najstabilnijih na javnoj sceni, a par je decenijama u skladnom odnosu.

 

Kruna njihove ljubavi su sin Marko i ćerka Manuela, a pevačica je od prvog susreta očarana svojim suprugom.


Tog trenutka, kada mi je pružio ruku da se upoznamo, ja sam osetila nešto neobično. Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikada više u životu neću videti, ali se on potrudio da bude drugačije – istakla je Dragana u jednom intervjuu.

 

Par godinama živi u raskošnom dvorcu nadomak Beča, mirnim porodičnim životom, a Dragana ne krije da je u Toniju pronašla čoveka svog života.

 

1 / 5 Foto: M. M./ATAImages


Njenim fanovima je dobro poznato da je pevačica, pre nego što je upoznala Bijelića, bila u dugoj vezi sa Zoranom Bašanovićem, biznismenom i političarom koji je čak bi i njen menadžer. Bivši par postigao je mnogo poslovnih uspeha i imao sjajan odnos, a malo je poznato da su se jednom prilikom u šali i "venčali".


Naime, Bašanović je u intervjuu 2010. godine ispričao da nije u kontaktu s pevačicom nakon raskida i prisetio se simpatične anegdote iz dana najveće ljubavi.

 

Zoran Bašanović
foto: Dragana Udovičić

Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije – rekao je Bašanović.


Pevačica je jednom prilikom izjavila da je uvek volela duge veze.


Toni mi je bio četvrti momak. Ne mogu da lažem da sam imala desetoricu, kada nisam. Umem žestoko da se zaljubim, a da vremenom baš zavolim partnera. Poslednji momak kojeg sam imala pre Tonija nije bio osoba za brak, iako sam ja to mislila. To me je baš ražalostilo, ali kada pogledam sa ove distance, ne žalim. Presrećna sam što je Toni ušao u moj život. On je moja prava ljubav, sa njim mogu i na kraj sveta – istakla je Dragana pre nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker