foto

Roze kosa, mrežaste čarape i korset iz kojeg sve "kipi": Madona šokirala novim fotografijama, svi se pitaju samo jedno

0

Kraljica popa se ne smiruje, već s vremena na vreme samo svoje pratioce počasti fotografijama o kojima se posle danima raspravlja

foto: Instagram
foto: Instagram

Čuvena pevačica i kraljica pop zvuka Madona oduvek je želela da bude za korak ispred svih svojih kolega, a naročito koleginica.

 

Njena muzička karijera je prožeta raznim skandalima, a čak i sada, kada je zagazila u sedmu deceniju života ne prestaje da iznenađuje javnost.

 

Nedavno je zaprepastila sve fotografijama koje su nastale na proslavi njenog 64. rođendana koji je upriličen u raskošnoj vili na ostrvu Sicilija u Italiji. 

 

 

Sada, nakon što se bura oko njih malo slegla, ona je odlučila da ponovo sve podigne na noge.

 

Naime, Madona je na svom Instagram profilu objavila set fotografija, a mnogi su se u prvi mah zapitali jedno: Da li je to zaista ona?

 

Na njima se vidi kraljica popa koja je kosu ofarbala u roze, provokativno obučena u mražaste čarape, a ono što je svima zapalo za oko jeste i veoma uzak korset koji je stegao njene grudi, pa se stekao utisak da će u svakom trenutku pući.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Fotografija na kojima se Madona valja po podu kupatila, izazovno pozira dok očima "guta" kameru, vrlo brzo su postale predmet rasprave na društvenim mrežama. 

 

Uz njim samo je kratko pisalo:

 

- Ponekad jednostavno morate da se zaključate u kupatilo...

 

 

 

Komentari su se nizali, bilo je onih koji su bili oduševljeni novim fotografijama, ali i onih koji su bili zgroženi onima na kojima Madona grli šolju u taoletu.

 

Bilo kako bilo, čini se da je još jednom Madona uspela da privuče pažnju javnosti, a to je i glavni cilj onih ljudi koji se bavi javnim poslom, a naročito onih čiji ceo život je jedan veliki šou.  

 

 

makonda-tracker