očaravajuće

"Nadam se da ste spremni": Srpska Kim Kardašijan objavila fotogafije sa venčanja od kojih zastaje dah (FOTO)

0

Prošlo je mesec dana od venčanja, a ona je tek sada odlučila da podeli fotografije na društvenim mrežama

foto: Instagram
foto: Instagram

Košarkaš Klipersa Pol Džordž i lepotica Danijela Rajić, koja je poreklom Srpkinja venčali su se pre oko mesec dana, ali su fotografije krili od očiju javnosti.

 

Danijelu mnogi nazivaju srpskom Kim Karadašijan, jer neodoljivo podseća na nju, a ono što je svima privuklo pažnju jeste i njihova burna i skandalima prožeta dugogodišnja veza.

 

 

Ipak, reklo bi se da je ljubav na kraju pobedila, a lepa Danijela je fotografije raskošne venčanice podelila na društvenim mrežama.

 

13. 7. 22 - Pre mesec dana udala sam se za svog najboljeg druga u najlepšoj vili i na ceremoniji koju sam mogla da samo da zamislim okružena porodicom i prijateljima. Zahvaljujemo se svima koji su to omogućili, posebno mom mužu koji mi je priredio venčanje mojih snova, i svakoj osobi koja je preletela pola sveta da slavi sa nama. Proteklih mesec pregledala sam hiljade fotografija, nadam se da ste spremni, uspeli smo!!! - napisala je ona.

 

 

Par je dugo u vezi, a iz njihove ljubavi su dobili troje dece,  dve ćerke, Oliviju i Natašu i sina Vuka.

 

Da se podsetimo, Danijela je za veridbu od košarkaša dobila skupoceni dijamantski prsten, a ovaj lep događaj su proslavili uz hitove Svetlane Cece Ražnatović.

 

 

Njih dvoje su se upoznali u Majamiju 2015. godine. U tom periodu Danijela je radila kao go-go igračica i striptizeta. Viđali su se nekoliko meseci pre nego je otkriveno da je Danijela zatrudnela. Pol Džordž je tvrdio da Olivija nije njegovo dete, ali je Danijela tužila košarkaša sudu. DNK analizom je utvrđeno da je Džordž otac devojčice.

 

Danijela je potom tužila Džordža, jer joj je navodno ponudio milion dolara da prekine trudnoću, ali je kasnije odustala od tužbe.

 

 

makonda-tracker