svaka čast

"Katolkinja, pravoslavac, musliman i ateistkinja...": Tihana Lazović posle venčanja uputila snažnu poruku regionu

8

Tihana Lazović i Branislav Trifunović i dalje su glavna tema svih regionalnih medija iako je njihovo jedinstveno venčanje završeno, utisci se još nisu slegli.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Ovih dana Tihana Lazović i Bane Trifunović su jedino o čemu se priča, a njihovo originalno venčanje koje su organizovali na salašu, mnoge je oduševilo i iznenadilo.

 

Sve je bilo jedinstveno, od venčanice do mesta proslave, a nasmejani i srećni mladenci su uživali sa brojnim prijateljima iz regiona i time ponovo svima pokazali da ljubav ne poznaje granice.

Poslednja objava lepe glumice privukla je pažnju celog Balkana i mnogima izmamila osmeh na lice, naročito nostalgičarima i onima koji i dalje pate za dobrim starim vremenima.

- Katolkinja, pravoslavac, musliman i ateistkinja. Kumovi moji, volim vas najviše na svetu - napisala je Tihana i dodala citat Martina Lutera Kinga "moramo naučiti da živimo zajedno kao braća ili ćemo izginuti zajedno kao budale".

 

Kumovi na venčanju bili su glumica Marina Redžepović i arhitekta i muzičar Nedžad Mulaomerović. Venčanje o kom ne prestaje da se piše održano je proteklog vikenda u Novom Sadu, a među zvanicama su bile i Severina, Anđelka Prpić i Marija Kilibarda.

 

 

makonda-tracker