tuga

Preminuo jedan od omiljenih glumaca iz serije "Beverli Hils": Legendarni Net nije uspeo da pobedi tešku bolest

0

Beverli Hils je bila američka televizijska serija koju je napravio Daren Star i producirao Aron Speling. Serija se sastoji od deset sezona koje su emitovane skoro deset godina. 

foto: Yotube Printscreen
foto: Yotube Printscreen

Glumac Džo E. Tejta, koji se proslavio ulogom Net-a u kultnoj seriji Beverli Hils preminuo je u 85. godini od Alchajmerove bolesti.

 

On je godinama bolovao od ove neizlečive bolesti, a vest o njegovoj smrti na svom Instagram profilu podelio je njegov nekadašnji kolega, Ian Ziring, koji je u seriji tumačio lik Stiva.

 

 

- U poslednjih nekoliko meseci izgubili smo Džesiku Klajn jednu od najdugovečnijih scenarista i producenata serije "Beverli Hils 90210", Deniz Duz, koja je igrala gospođu Tizli, i sada sam veoma tužan što mogu da kažem da je Džo E Tejta preminuo - napisao je on.

 

Legendarni Džo u seriji "Beverli Hils" je glumio vlasnika restorana "Pič Pit".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering)

 

 

- Jedan od najsrećnijih ljudi sa kojima sam ikada radio, bio je velikodušan sa svojom mudrošću kao i sa svojom ljubaznošću... Možda je bio u "zadnjem sedištu" mnogih scena, ali je bio vodeća sila, naročito nama mladima... Moje iskreno saučešće ide njegovoj porodici i prijateljima... Počivaj u miru Džoi - napisoa je u opisu fotografije Ian Ziring.

 

Glumio je u ostvarenjima "Gomer Pyle", "U.S.M.C.", "Hogan’s Heroes", "Lost in Space", "Mission: Impossible", "Quincy M.E."," Wonder Woman", "The A-Team" and "Hill Street Blues".

 

 

makonda-tracker