KAKO VAM SE ČINI?

Pronašli su luksuzni DOM vredan 85 miliona: Džej Lo i Ben Aflek će živeti u ovoj BAJKOVITOJ vili na Beverli Hilsu (FOTO)

2

Veoma se raduju novom poglavlju života, a mnogi se nadaju da će uskoro izgovoriti i sudbonosno da, koje će im potpuno promeniti živote.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najintrigantniji par današnjice, koji je promenio pogled na vanvremensku ljubav, Dženifer Lopez i Ben Aflek, rešili su da svoju romansu podignu na viši nivo, te su nakon letovanja, upoznavanja sa naslednicima i planovima za budućnost pronašli idealan dom, koji odiše luksuzom i sofisticiranošću, što se moglo očekivati od svetske pop dive.

 

Impoznatna vila nalazi na Beverli Hilsu, a upravo nju su uočili kada su razgledali nekretnine širom Los Anđelesa.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Kuća iz bajke vredna je 85 miliona dolara, ali ta cifra ne predstavlja prepreku zaljubljenom paru, već im je bitno da bude ušuškana, sigurna, aristokratski opremljena i funkcionalna.

 

Vila sadrži sportski kompleks, bazen, dvaneset soba, 24 kupatila, penthaus za goste, smeštaj za osoblje, 80 parking mesta, salone za zabave.

 

Publika širom sveta je oduševljena fotografijama, te nam ostaje da vidimo hoće li slavni par ostati pri ovoj odluci, a mnogi se nadaju i skorom venčanju, koje bi obeležilo godinu.

 

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

 

makonda-tracker