Zvezde Beverli Hilsa ponovo na okupu

0
Zvezde serije Beverli Hils ponovo su se okupile nakon 17 godina radi snimanja reklame za brend Old Navy.
Džejson Prisli, Dženi Gert i Luk Peri, foto: Twitter
Džejson Prisli, Dženi Gert i Luk Peri, foto: Twitter

Fotografija, na kojoj su zvezde nekada najpopularnije tinejdžerske serije Beverli Hils, 90210, Džejson Prisli (Brendon), Dženi Gert (Keli) i Luk Peri (Dilan) je postala prava senzacija na Internetu. Popularna trojka je poslednji put bila na okupu 1999. godine kada je prikazana poslednja, peta sezona popularne serije.

- Ja i neki momci koje ćete možda i prepoznati - napisala je glumica Dženi Gert ispod fotografije koju je objavila na svom Twitter profilu.

Pričalo se i o nastavku u kojem bi opet trebalo da se pojavi originalna postava, ali za sada su to samo nagađanja.

Dženi trenutno nastoji da svoj život dovede u red nakon razvoda od Pitera Fasinelija sa kojim ima tri ćerke. Brendon se bavi snimanjem serija, kao i Dilan koji se oprobao i kao producent.

Kada su u pitanju ostale zvezde iz Beverli Hilsa, svi su i dalje vezani za televiziju. Šenon Doerti (Brenda) je počela snimanje televizijskog filma Witchslayer Gretl, Tori Speling (Dona) je postala mama i snima rijaliti, Ian Ziring (Stiv) snima komediju National Lampoon's The Legend of Awesomest Maximus, Gabrijel Karteris (Andrea) je postala mama i snima seriju Zločinački umovi, a Brajan Ostin Grin (Dejvid) sa lepom Megan Foks čeka dete.

Tijana Radovanović

 

makonda-tracker