foto

Ostavljala je utisak OPASNICE, okumila se s poznatim političarem: Kako danas izgleda voditeljka "Najslabije karike"?

0

Nekada veoma popularnan kviz gledao se gotovo u svakoj kući, a jedino strašnije od pogrešnog odgovora na pitanje bio je strogi pogled voditeljke

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Nekadašnja voditeljka Sandra Lalatović Čerin u javnosti je ostala upaćena po strogom izgledu lica i britkom jeziku kojeg su se takmičari plašili.

 

Pored straha od pogrešnog odgovora na pitanja koja su ih čekala u kvizu "Najslabija karika" takmičari su strepeli i od komentara voditeljke, koja nije imala "dlake na jeziku".

 

 

Naime, Sandra Lalatović je ulogu voditelja pomenutog kviza prihvatlia oberučke, ne samo zato što joj se dopadao taj posao, već i zato što je to za nju bio veliki izazov. 

 

Ljudi iza malih ekrana su je ili obožavali ili im se uopšte nije dopadala. Neki od njih su bili mišljenja da je pregruba i da takmičari već imaju dovoljnu muku, pa im još njena narogušenost nije neophodna.

 

Sandra Lalatović Čerin
Sandra Lalatović Čerinfoto: Youtube Printscreen

 

Nakon što je kviz prestao da se snima Sandra se oprobala u još nekoliko projekata na televiziji, a onda se povukla u ilegalu. Pre 12 godina se udala 

menadžera Ivana Čerina, a nekoliko meseci kasnije rodila je devojčicu.

 

Sandra je nakon venačanja uzela suprugovo prezime, a ono što retko ko zna jeste i da su joj kumovi na svadbi bili Vuka Jeremić i njegova supruga Nataša.

 

Ona danas živi miran porodični život daleko od očiju javnosti i televizijskih kamera. 

 

 

 

makonda-tracker