svaka čast

Jedan detalj sve čini VELIČANSTVENIM: Marija Veljković izdanjem na Filmskim susretima protresla crveni tepih

1

U Nišu su počeli 57. Filmski susreti, pa čuvena niška tvrđava pripada našim najboljim glumcima, dok crvenim tepihom defiluju kreacije dostojne Holivuda.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tradicionalno svake godine FIlmski susreti u Nišu okupe veliki broj poznatih ličnosti, a ukoliko vremenske prilike dozvole, tako će biti i ove godine.

 

U zvaničnom delu biće prikazano 14 filmova, dok su prvi na rasporedu Leto kada sam naučila da letim i Heroji radničke klase. Slavnom Slavku Štimcu je uručena nagrada Pavle Vuisić, a među okupljenima bila je i popularna voditeljka Marija Veljković.

Lepa voditeljka i glumica prošetala je crvenim tepihom u nestvarnom izdanju koje je jedna od glavnih tema, a čini se kao da je jednom jedinom haljinom pokupila svu svetsku eleganciju.

 

Marija je imala zelenu kratku haljinu specifičnog kroja s jednim posebnim detaljem. Naime, svi su primetii predimenzionirani detalj u obliku cveta koji je krasio njenu svedenu haljinu i time celom izgledu dodao pomalo ekstravagancije, na šta nismo navikli od voditeljke, ali joj svakako odlično stoji.

Uz ovakvu nijansu zelene boje, najbolje pristaje kombinacija sa zlatnim, pa je i Marija uklopila svoju haljinu sa elegantnim zlatnim sandalama i istom takvom torbicom.

 

Marija Veljković je poznata po svom besprekornom izgledu i odevnim kombinacijama koje svojom svedenošću i originalnošću privlače pažnju na svakom koraku.

 

 

makonda-tracker