da li ste znali?

Vodi miran život s njom daleko od očiju javnosti: Ko je lepa supruga Zvezdinog tragičara Milana Pavkova?

0

Navijači Crvene zvezde žale za izgubljenom Ligom Šampiona i primljenim autogolom, a čini se da je najteže fudbaleru Milanu Pavkovu, koji je i tragičar ovog meča.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Suze na terenu nakon autogola u 90. minutu definitivno su prizor koji je obeležio ovu evropsku utakmicu, a njen tragičar, Milan Pavkov, svestan je odgovornosti, ali je isto tako više puta bio i junak meča.

 

Podrška je ono što je najvažnije svakom čoveku, a ona je neophodna i Pavkovu, te ne sumnjamo da je njegova lepa supruga Marija uz njega u ovim teškim trenucima.

Milan je u braku sa Marijom Mudrić tek oko godinu dana, ali su pre toga bili u vezi nekoliko godina. Ovaj par je dobio i sina Vasilija. Fotografije sa venčanja su jedno vreme kružile društvenim mrežama, a svi su komentarisali koliko lepu suprugu ima fudbaler.

Marija je na venčanju blistala u dugoj beloj venčanici i potpeticama boje kože. Kosu je uvila u krupne lokne, a preko je ogrnula svetlosivu bundu.

Ona je jedna od retkih žena fudbalera koja se ne eksponira u javnosti, a njih dvoje vode miran život, daleko od svih medija i ne trude se da pokazuju preveliki luksuz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)

Marija se ne pojavljuje stalno sa Milanom, ali je bila s njim na jednoj klupskoj svečanosti i opet privukla pažnju odmerenim i lepim izgledom, a jedan od komentara vezan je i za njenu prirdonost, s obzirom na to da se na njoj ne vide bilo kakvi estetski zahvati.

 

makonda-tracker