i model i kroj i dužina

U ovome je nemoguće ne biti u centru pažnje: Sofija Vergara u šik izdanju za kojim uzdiše ceo Holivud (FOTO)

0

Kada je u pitanju moda Sofija Veraga dobro zna kako da napravi pravi bum i privuče svu pažnju

foto: Instagram
foto: Instagram

Kolumbijska glumica, voditeljka i manekenka Sofija Veraga još jednom je pokazala da je žena kojoj ne manjka stila.

 

To je pokazala i kada se nedavno pojavila na venčanju svoje prijateljice zvezde popularne serije "Moderna porodica" Sare Hajland.

 

 

Čuvena glumica je stala na ludi kamen 20. avgusta, a intimna ceremonija venčanja, održana je u vinariji Sunston u blizini Santa Barbare u Kaliforniji.

 

Sara Hajland i njen emotivni partner Vels Adams verili su se pre tri godine, a sada su odlučili i da zvanično postanu bračni partneri.

 

Iako su veoma poznati javnosti, mladenici nisu želeli veliko venčanje sa mnogo zvanica, već su svečanosti prisutvovali samo njihovi najbliži članovi porodice i prijatelji.

 

 

Jedna od Sarinih najboljih prijateljica, Sofija Vergara, prisustvovala je venčanju, a nije odolola i da sa pratiocima na društvenim mrežama podeli nekoliko fotografija.

 

Na njima se vidi da je Sofija ponela prelepu crno-belu haljinu sa cvetnim dezenom, koja je istakla njen struk i učinila da izgleda elegantno i prefinjeno, baš onako kako jedna ovakva prilika i zahteva.

 

Inače, Sofija je poznata po istančanom modnom stilu, a ukoliko ste propustili da je vidite i u drugim izdanjima to možete učiniti sada.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker