svaka čast

Prve četvorke dobijene prirodnim putem će imati njenu pomoć: Sofija Milošević velikim HUMANIM GESTOM oduševila Srbiju

7

Sofija Milošević je jedna od naših uspešnijih manekenki koja nam je ovog puta pokazala i divnu stranu svoje ličnosti.

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka i supruga fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević, jednim gestom je oduševila javnost u Srbiji i pokazala koliko je humana.

 

Naime, prethodnih dana je postala aktuelna vest o porodici Gaćeša koji su jedinstveni po tome da su dobili četvorke prirodnim putem, a kako svi znamo koliko novca treba samo za jednu bebu, jasno je da je ovoj porodici svaka pomoć značajna.

Sofija je, nakon što je pročitala vest u novinama, rešila da kontaktira Mariju i Đorđa Gaćešu i saopšti im svoj predlog. Manekenka će narednih godinu dana svakog meseca uplaćivati 100.000 dinara za Indi, Iris, Irinu i Inu.

 

- Za mene su deca osetljiva tema. To je dodatno naglašeno otkako sam i sama postala majka. Deci je u najranijem uzrastu potrebno najviše ljubavi jer su najosetljiviji, tako da me je strašno pogodilo kada sam videla ovu vest u novinama. Kao roditelj, ali i kao čovek, trudim se da uvek budem tu da pomognem roditeljima i deci kojima je to potrebno, da dani budu ispunjeni mirom i uživanjem u tom periodu - rekla je ona.

 

Sofija se dotakla i svog detinjstva, te je to još jedan razlog zašto želi da pomogne svakom kome je pomoć potrebna, a ona je u mogućnosti.

- Odrasla sam sa samohranom majkom koja je sama vodila računa o bratu i meni, a uz sve to i odlazila na posao - dodala je manekenka.

 

Ona je istakla koliko je porodica Gaćeša fina i jako su se obradovali kad ih je pozvala i saopštila lepu vest.

 

- Oni su mladi ljudi koji ulažu ogroman trud i rad kako bi svojoj porodici obezbedili sve što je potrebno. Svako može da se nađe u sličnoj situaciji gde život namesti tako da imaš veće rashode nego prihode. Neizmerno su zahvalni na podršci, ili kako oni to kažu "vetrom u leđa", koji ću im sa zadovoljstvom pružiti narednih godinu dana - rekla je Sofija.

 

makonda-tracker