uvek je posedovala harizmu i šarm

Da li biste je prepoznali? Pogledajte kako je Milka Forcan izgledala pre nego što je postala jedna od najmoćnijih žena

0

Milka Forcan je žena čije je ime u Srbiji sinonim za uspeh i moć.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Milka Forcan već godinama uspeva da održi neverovatan uspeh, a njena karijera je primer mnogima koji tek planiraju da se ostvare kao biznismeni i postanu uspešni ljudi.

 

Privatni život Milke Forcan je mnogima bio zanimljiviji od njena karijere, međutim, tu nikad nije moglo mnogo da se sazna. Njen muž, Branko, i danas je nepoznat medijima, a o njihovoj porodici se skoro nikad ne piše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milka Forcan (@milkaforcan)

Nedavno je Milka oduševila pratioce na društvenim mrežama objavivši fotografiju iz mlađih dana na kojoj pozira sa svojim suprugom i to je izazvalo mnogobrojne pozitivne komentare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milka Forcan (@milkaforcan)

- Ni ova moda devedesetih nije bila loša - napisala je Milka ispod objave.

 

Mora se priznati da ova žena osim uspešne karijere ima i neverovatnu lepotu, njena harizma očarava, a uprkos godinama koje dolaze i prolaze, Milka je ista, negovana i lepa žena sa istančanim ukusom kad je moda u pitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milka Forcan (@milkaforcan)

Branko Forcan je takođe uspešan u domaćem svetu biznisa, a on i Milka imaju dvoje dece. Ćerka Jovana je nastavila porodičan posao, pa se tako nakon završetka studija zaposlila u porodičnoj firmi, dok sin Filip studira u Nemačkoj i verovatno će se pridružiti roditeljima i sestri.

 

 

makonda-tracker