uvek iskrena

"Njemu je fokus fudbal, a ja sam domaćica": Mirka Vasiljević iskreno o odnosu sa Vujadinom i planovima za budućnost

2

Popularna glumica postala je nedavno majka po četvrti put, a sada je otkrila kako izgleda njena svakodnevica

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naša poznata glumica Mirka Vasiljević godinama je u braku sa fudbalerom Vujadinom Savićem.

 

Svoju ljubav krunisali su sa četvoro dece, a ono što je evidentno jeste činjenica da joj ništa ne pada teško. Iako ima četvoro dece i živi na relaciji Kipar-Beograd Mirka se ne žali na brojne oboaveze koje ima oko velike šestočlane porodice

 

 

Često je u medijima s ponosom govorila o deci i suprugu.

 

- Kod nas se sve stalno menja, na svakih šest meseci. Nikada ne znamo da li će Vujadin promeniti klub, trenutno je on u tražnji za novim klubom, pa ćemo videti gde ćemo se onda seliti. Trenutno smo u Beogradu. Čovek kad hoće, on može. Kad neće, on nađe izgovor. Gluma je deo mog krvotoka, ne samo moj poslovni poziv. Kada je glumački poziv tu, ja sam uvek za. Uspem da se organizujem, moja porodica mi dosta pomaže. Kada smo u inostranstvu, ja sam tamo domaćica i moja osnovna uloga je da kuću držim pod kontrolom i da sve ja radim, a da njemu u fokusu bude fudbal. Kada smo u Beogradu, to je malo drugačije. Tada smo malo raštrkani, on ima svoje muške aktivnosti, viđa se sa drugarima. Nekada zajedno izađemo, a nekad on ode na svoju stranu. U inostranstvu mnogo više vremena možemo da provedemo zajedno - rekla je glumica.

 

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić
foto: Nemanja Nikolić

 

Kako kaže, suprug joj je najveća podrška. Oko svega se dogovaraju, a Vujadin učestvuje u odgajanju dece koliko i ona sama. 

 

- Oko dece je sve stvar dogovora. Dešava se i da je on loš policajac, dešava se i da to nekada budem ja. Sve radimo timski i međusobno se podržavamo u odlukama. Drago mi je kada deca kažu da podjednako vole i mamu i tatu - rekla je Mirka Vasiljević za "Kurir".

 

 

makonda-tracker