PRIRODA I ZELENILO SVUDA OKO NJE

Od oca je nasledila i TALENAT ZA SLIKARSTVO, a od bake i deke prelepu vikendicu: Pogledajte MALI RAJ Katarine Žutić

0

Katarina Žutić potiče iz slavne umetničke porodice, a nedavno je otkrila još jedan talenat kom je rešila da se posveti.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Katarina Žutić je jedna od naših talentovanijih glumica, što i ne čudi s obzirom da su joj roditelji slavni Miloš Žutić i Ceca Bojković.

 

Glumica je nasledila lepu vikendicu od bake i deke nadomak Beograda i tamo provodi slobodno vreme uređujući svoje dvorište, ali i negujući talenat koji je skoro otkrila da poseduje.

 

-  Moj otac je čak želeo da upiše slikarstvo, ali je ipak krenuo drugim putem. Imam nekoliko njegovih slika i zaista ih volim. Mislim da sam ovog puta imala vremena da se posvetim jednom delu svoje kreativne ličnosti, pa sam došla do nekih rezultata. Ne želim da zvučim pretenciozno, nisam slikarka - izjavila je jednom ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

Katarina na vikendici koristi vreme za slikanje, a najviše voli cveće, letnje pejzaže, more. Glumica je na Instagramu objavila kratki video u kom se vidi delić njenog lepo uređenog dvorišta.

 

1 / 8 Foto: Instagram/printscreen

 

- Prijateljima se uglavnom dopada ono što radim. Naravno, ne pokazujem im propale pokušaje nego samo radove kojima sam relativno zadovoljna. U principu, dosta sam stroga prema sebi i retko sam zadovoljna do te mere da bih to podelila sa nekim, pa bi se moglo reći da od marta do danas imam desetak radova koje me nije sramota da pokažem drugima - zaključila je Katarina.

 

Podsetimo, Katarina Žutić je diplomirala u klasi profesora Predraga Bajčetića, zajedno sa njom su bili i Nenad Jezdić, Isidora Minić, Milica Mihajlović, Ana Sofrenović, Bojana Maljević. Od 1998. je stalni član Ateljea 212.

 

 

makonda-tracker