iskrena je

Pre nego što je upoznala Kemiša, volela je muzičara: Zorica Brunclik uputila teške reči čoveku sa kojim ima ćerku

2

Ona se osvrnula na njihov odnos i jasno iznela svoj stav. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Brak Zorica Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša jedan je od najskladnijih na domaćoj estradnoj sceni.

 

Pre nego što je shvatila da je Kemiš ljubav njenog života, sa kojim ima ćerku Zlatu, ona je imala nekoliko neuspešnih ljubavnih odnosa. 

 

Ona je davno volela još jednog harminikaša, pevača i kompozitora, a u pitanju je Ljubo Kešelj koji se u poslednje vreme retko pojavljuje u medijima. Ona sa njim ima ćerku Miljanu.

 

Zorica i Kešelj kako mediji pišu nisu ostali u dobrim odnosima i pevačica mu je uputila teške reči:

 

Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac, izgleda, istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina — izjavila je svojevremeno Zorica.

 

Dok je pevačica optuživala bivšeg supruga, on je uradio to isto.

 

Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia, koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić, i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem — izjavio je pre nekoliko godina harmonikaš.

 

 

 

makonda-tracker