sećate li ga se?

Nije pretpostavljao da će je ZAVOLETI: Proslavio se u "Zvezdama Granda", a onda zaljubio u ćerku poznatog ESTRADNOG PARA

1

Nakon takmičenja nestao je iz javnosti i osnovao porodicu. 

foto: instagram
foto: instagram

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" iznedrilo je brojne pevače i pevačice koji su deo estranog neba. Među njima našao se i Miloš Vujanović koji se ubrzo posle takmičenja u pomenutom šou povukao iz javnosti i mir i sreću pronašao sa ćerkom svima poznatog para..

 

U godini kada se Miloš takmičio pobedio je Mirza Selimović, ali u on je uspeo da zauzme visoku poziciju, odnosno bio je drugolasiran. 

 

Nakon takmičenja povukao se iz medija, a evidentno je da se zaljubio u Zlatu Aranđelović, ćerku Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

 

1 / 8 Foto: Dragana Udovičić

 

Njih dvoje su u braku i imaju ćerku Milicu.

 

Zorica je u nekoliko navrata govorila o svom zetu i našalila se na njegov račun.

 

Ne smeta mi kada kažu da se Miloš udao. Pa i moj muž se, kao i on, udao. Iskreno rečeno, Kemiš je došao u kuću u kojoj sam ja bila i onda smo zajedno od te kuće napravili čitavu imperiju. Miloš je super zet, on je jako fino vaspitan, odmeren, dolazi iz kuće u kojoj je poštovanje starijih na prvom mestu, ali najvažnije od svega jeste da se oni vole — pričala je Zorica o zetu za "Svet".

 

Pevačica je otkrila i kako se Miloš ponašao pred Zlatin porođaj...

 

Znate kakvi su muškarci — plašljivi, doktori čak i ne preporučuju jer često padaju u nesvest. Zato je tata nestrpljivo čekao ispred sale da čuje lepe vesti. Međutim, moram da kažem da ju je on prvi posle mame držao i da su uveliko ostvarili kontakt, odmah mu je u naručju otvorila oči i zaljubljeno ga gledala — pričala je Zorica za "Blic".

 

 

makonda-tracker