i druge kolege šalju tužne poruke

Kolege se opraštaju od Branka Cvejića: Mirjana Karanović ostavila poruku koja SLAMA SRCA

0

Juče je preminuo jedan od najvećih srpskih glumaca Branko Cvejić, a kolege se potresnim rečima opraštaju od glumca

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Čuveni srpski glumac Branko Cvejić juče je preminuo u 76. godini nakon duge i teške bolesti. 

 

Njegova smrt pogodila je mnoge poznate ličnosti, jer je za života Branko stekao ogroman broj iskrenih i pravih prijatelja. 

 

 

Od njega su se oprostili Milan Marić, Biljana Srbljanović, Goran Šušljik i mnogi drugi. Ipak, jedna oproštajna poruka izdvojila se u moru onih koje su pokojnom glumcu uputili poznanici i prijatelji.

 

- Moj prijatelj, partner na sceni, moj i naš Cveja! Uvek si bio tu za mene. Ti si deo mog života zauvek. Mnogo te volim Cveki - napisala je Mirjana Karanović na Instagramu.

 

 

Jedan od prvih glumaca koji se povodom smrti Branka oglasio na društvenim mrežama bio je i Milan Marić. 

 

- Zbogom Cveki - napisao je. 

 

 

Nizale su se tužne poruke i drugih glumaca, a veliki broj njih s ogromnom tugom u srcu se saoseća sa bolom koji njegova porodica sada nosi.

 

Pročitajte samo ono šta je Branko Cvejić stvarao i čega je bio deo i biće vam jasno ko je bio Branko Cvejić. Jedna od najvažnijih ličnosti jugoslovenskog pozorišnog života. Hvala, Cvejo! - napisao je Goran Šušljik.

 

 

Glumica Iskra Brajović je takođe postavila vrlo emotivnu poruku, kojom je odala počast preminulom glumcu.

 

 

- A da ne govorim o tome koliki su doprinos imali našoj kulturi, i koliko su već za života postali besmrtni... Vidimo se, jednom, Cvejo - napisala je ona.

 

Da podsetimo glumcu je početkoj jula pozlilo tokom probe na predstavi u JDP-u nakon čega je prevežen u bolinicu. Lekari su dali sve od sebe, ali bolest je uzela jednog od najvećih srpskih glumaca 26. jula 2022. godine.

 

 

 

makonda-tracker