(foto)

Kažu da ima 84 godine, ali na njoj se to ne vidi: Znate li kako čuvena Ruška Jakić izgleda bez trunke šminke?

4

Navikli smo da poznatu voditeljku viđamo besprekorno doteranu i našminkanu, pa mnogi ne znaju kako ona izgleda u prirodnom izdanju

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Proslavljena voditeljka Ruška Jakić nikada nije pričala o svojim godinama jer, kako su pisali mediji, oseća se i izgleda kao da je u četrdesetim. Međutim, na internetu se može pronaći podatak da je poznata "beogradska dama od stila" ove godine proslavila 84. rođendan.


Nekadašnja voditeljka čuvene emisije "Ljubav i moda" jedno je od najpoznatijih lica u istoriji domaće televizije, a na svakoga ko ju je ikada video ostavila je utisak upečatljivim make-up izdanjem.

 

Ruška je u svakom trenutku doterana i pažljivo našminkana, čak i dok uživa u jutarnjoj kafi u svom omiljenom kafiću u blizini njenog doma na Zvezdari, a nije poznato da se ikada pojavila na nekom javnom događaju bez šminke, zbog čega su prošle godine njene fotografije privukle mnogo pažnje na društvenim mrežama.


Naime, voditeljka je fotografisana prilikom tretmana lica, a pa smo imali priliku da vidimo da Ruška s razlogom sebi svakog jutra poruči "Dobro jutro, lutko".

 

Ruška Jakić
foto: Damir Dervišagić

Naime, voditeljka je očigledno proteklih godina ulagala u negu kože lica, pa izgleda vrlo sveže, negovano i makar nekoliko decenija mlađe! Njen izgled privukao je mnogo komplimenata na društvenim mrežama, a najupečatljiviji njih glasi:


Ruška Jakić bila i ostala baš, baš lepa žena.

 

Ruška Jakić
foto: Instagram, biseriestrade

Ništa ne bi smo dodali osim — svaka čast, Ruška!


Ruška je, inače, nedavno gostovala u emisiji "Sceniranje", gde je pričala o tome koliko joj pozitivan stav i optimizam znače i kada nije u najsjanijoj finansijskoj situaciji.

 

Svima se dešava da ostanemo bez para, ali ja imam prvo svoj čuveni koverat za uživanje. Kada istresem sav novčanik za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač... Nešto ću da pojedem i kažem sutra je novi dan. Ako kukaš, ti šalješ lošu poruku i planeti i kosmosu — istakla je Ruška i dodala da nikad ne broji koliko novca ima u novčaniku.

 

Ruška Jakić
foto: Damir Dervišagić

Nikada ne brojim pare u novčaniku. Ako to radiš, stalno kukaš koliko ti je ostalo para. Imam još jedan fazon, kad stignu računi, uzmem ih, stavim u koverat, poljubim ga i kažem: "Bog mi nikada ne može poslati ono što ja ne mogu da platim". I tako ceo život — rekla je voditeljka.


Ona je istakla i da joj nije važno koliko košta njena odeća i s ponosom ističe da se oblači u kineskom butiku.


Vodila sam snimatelje u čuvenu kinesku radnju. Imam čak i njihovu srebrnu karticu, uopšte se ne stidim da kažem da sve na meni ne košta ništa, ali izgleda fantastično. Nikada u životu ne bih se pravila sa nekim glupostima. Važno je da umeš da nosiš ono što kupiš. Moda je poruka, ko smo, šta smo i gde smo krenuli. Treba se igrati sa svim da ti ne bide dosadno — objasnila je Ruška.

 

 

makonda-tracker