KAO NEBO I ZEMLJA SU

Nimalo ne liči na Slobodu: Nakon razvoda se odselila iz Srbije, a evo kako danas izgleda PRVA SUPRUGA Vojina Ćetkovića

2

Poznati glumac je pre Slobode bio u braku sa poznatom voditeljkom

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jedan od najlepših parova na domaćoj filmskoj sceni Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović uživaju u svojoj ljubavi već 14 godina. 

 

Vojin ne voli da o svom privatnom životu govori u javnosti, pa zbog toga retko ko zna da je on pre braka sa Slobodom bio u braku sa našom poznatom voditeljkom

 

Naime, popularni glumac Vojin je davne 2001. stao na ludi kamen sa voditeljkom nekadašnjeg Trećeg kanala Natašom Milovanović, koja je u to vreme vodila autorsku emisiju "Vodiću te, samo reci gde".

 

Iako se u javnosti šuškalo da je za razlaz zaslužna Sloboda, Vojin je jednom prilikom dao izjavu na tu temu i razrešio sve nedoumice. 

 

 

Glumac je u popularnoj TV emisiji svojevremeno rekao da nikada sebe nije mogao da vidi u inostranstvu, da svom kumu Nikoli Đuričku čestita na hrabrosti da ode u Ameriku s porodicom, te da se on, najverovatnije iz lenjosti i odsustva hrabrosti i drugih razloga, na taj korak nikada nije, niti bi se odlučio.

 

Nataša, s druge strane, oduvek je imala planove za život u inostranstvu, te se pretpostavlja da su različita mišljenja po tom pitanju zapravo bila njihov kamen spoticanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Nakon Što se popularni par razveo Nataša je spakovala kofere i preselila se u Pariz.

 

Ipak, Nataša ponekad dolazi u Srbiju u posetu svojim prijateljima, jer je sa Marijom Kilibardom i Irinom Vukotić ostala u odličnim odnosima.

 

Nataša se više ne bavi novinarstvom, već radi u Kulturnom centru Srbije Ambasade Srbije u Parizu.

 

 

 

makonda-tracker