ima liniju za desetku

"Kad ostetite glad, popijete ovaj napitak": Ceca podelila trik zahvaljujući kom ima vitku figuru

5

Za nju se slobodno može reći da je jedna od najzgodinijih žena na estradi

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Naša poznata pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović, godinama unazad ima liniju na kojoj bi mogle da joj pozavide i mnogo mlađe koleginice.

 

Kao i druge žene i ona je nekada imala problem sa viškom kilograma, pa je morala da nauči šta i kako treba da radi da bi održavala vitku liniju

 

 

- Nikad nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Medutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim! Posetila sam sjajnu nutricionistkinju, koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja. Ona mi je stalno govorila: "Dođi, Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu", a ja sam uvek nalazila izgovore da meni to ne treba. Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kom se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome - započela je, pa nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Prvih nedelju dana mi je bilo najteže jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vreme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Naime, između obroka mora da prođe bar tri-četiri sata. Ali posle je išlo sve lagano. Navikla sam se na taj režim ishrane i sada ne znam kako bih drugačije – objašnjava Ceca.

 

 

- Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravi voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu. I ako pojedete nešto što ne bi trebalo, bitno je da se sutra vratite svom režimu, a ne da govorite: "Od ponedeljka ću".

 

Za njenu vitku liniju osim specijalnog načina ishrane odgovoran je i trening, a pošto nije ljubitelj teretane pronašla je ono što joj pomaže da ostane u formi, a da se ne namuči mnogo.

 

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Pošto nisam ljubitelj vežbanja, pronašla sam najbolji način da ostanem u kondiciji a da ne moram da ostavim dušu u teretani. Otkrila sam čari EMS vežbanja - obučete odelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi vam svaki mišić, a rezultati su odlični - otkrila je Ceca za "Hit Informer".

 

Ceca je takođe otkrila i kako izgleda jedan njen dan kada je ishrana u pitanju. Naravno svakog dana jede drugačije i raznovrsno, ali se trudi da sve što pojede bude zdravo i izbalansirano.

 

 

Doručak: Ovsene pahuljice sa voćem i čija semenom

 

Ručak: Orada i zelena salata

 

Večera: Potaž od bundeve

 

TRIK SAVET: Ukoliko osetite glad, popijte čaj od đumbira jer on daje osećaj sitosti.

 

 

makonda-tracker