da li su se promenile?

Posle 20 godina ponovo zajedno: Pamtimo ih kao lepu Katu i Lolu iz filma "Munje", a evo kako danas izgledaju (FOTO)

0

Svi koji su gledali "Munje" zapazili su zgodnu mladu plavušu Katu čiji lik je tumačila mlada srpska glumica Maja Madžuka

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Naša glumica Maja Madžuka publiku je osvojila maestralno odigranom ulogom Kate u filmu "Munje". Uz Katu svi su zapazili i Lolu, čiji lik je tumačila Milica Vujović.

 

Ubrzo nakon ovog filma Maja se odselila u Ameriku gde je počela da gradi karijeru. Ona se oprobala u još nekoliko filmova, ali je onda shvatila da joj ipak bolje leži producentski deo posla, pa je pažnju usmerila ka njemu.

 

 

Daleko od Srbije Maja radi kao producent i retko se pojavljuje u javnosti. Ipak, Maja je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, a ono što je primetno je i to da su njen šarm i lepota i dalje prisutni.

 

Za razliku od Maja, Milica se nakon odličnog starta u glumačkim vodamaubrzo ponovo našla pred kamerama, ali kao voditeljka emisija o muzici, ekstremnim sportovima, ekologiji...

 

Njih dve su i nakon što se Maja odselila iz Srbije ostale u kontaktu, a nedavno su se ponovo srele i zajedno popile kafu nakon gotovo 20 godina.

 

 

Da se podsetimo, dok je živela u Srbiji Maja je bila u vezi sa Filipom Živojinovićem. Nakon raskida ostali su u prijateljskim odnosima.

 

Glumica se nije udavala, dok je Filip u braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović, sa kojom ima dvogodišnjeg sina Aleksandra.

 

 

 

makonda-tracker