kako danas izgleda?

Proslavila se u filmu Munje i povukla sa scene: Čuvenu Lolu je otkrio naš POZNATI glumac na NEOČEKIVANOM mestu

0

Film Munje je mnogima ostavio neizbrisiv trag i svakako važi za jedan od kultnih ostvarenja domaće kinematografije.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Film Munje je i danas omiljen mnogim generacijama, sigurno ste ga gledali više puta, a snimanje ovog projekta su pratile brojne zanimljivosti.

 

Sigurno se sećate pankerke Lole sa karakterističnom frizurom i krupnim očima, ona se posle ovog filma povukla sa scene i nismo imali prilike da je gledamo kao glumicu.

Milica Vujović je devojka koja je igrala Lolu zajedno sa koleginicom Majom Mandžukom, o kojoj se posle dosta pisalo.

 

Milica se povukla iz glumačkih voda, ali je nastavila da se pojavljuje na televiziji, samo u nešto drugačijem izdanju. Naime, ona je počela da vodi emisiju o muzici, ekstremnim sportovima i ekologiji, a umesto kratke kose, ona privatno voli dugu kosu vezanu u rep i nenapadnu šminku.

Zanimljivo za Munje jeste način na koji su odabrane glumice koje će igrati Lolu i Katu. Odluka je bila da to budu neprofesionalne glumice, te je Katu koju je igrala Maja Mandžuka, otkrio Zoran Cvijanović, dok je Lolu doveo Sergej Trifunović.

 

Milica Vujović
foto: Youtube screenshot

- Vozio sam se tridesetkecom. Samo sam ugledao neka neverovatna dva oka. Nikad pre toga nisam startovao devojku u autobusu. Milica i ja postali smo vrlo dobri prijatelji. Kad nam je trebala devojka za lik Lole, bio sam sto posto ubeđen da je ona savršen izbor - rekao je Serej.

Scenarista filma, Srđa Anđelić je jednom prilikom pojasnio da su sve devojke na kastingu imale zadatak da izgovore repliku "ćao, hoćeš na piće" i nijedna nije to dobro uradila jer su glumile, a trebalo je da izgleda prirodno. Onda se pojavila Milica Vujović koja je izgovorila "eee, 'oćeš piće?" i svi su shvatili da je ona ta.

 

Uskoro će i nastavak kultnog ostvarenja, a po najavama, ekipu iz prvog dela ćemo gledati i u drugom.

 

 

makonda-tracker