istina ili način da joj se osvete?

Da li je Megan Markl zaista maltretirala osoblje u kraljevskoj palati? Nakon godinu dana kraj istrage

0

Nakon brojnih skandala koji su se mogli čuti u javnosti, a tiču se Megan Markl usledio je još jedan u kojem su neki članovi osoblja u kraljevskoj palati tvrdili da ih je vojvotkinja maltretirala

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Povodom tih optužbi pokrenuta je istraga, a nakon godinu dana Bakingemska palata je objavila da je proces gotov i da je istina izašla na videlo.

 

Kako navode strani mediji istraga je bila veoma detaljna, zašlo se u sitne detalje, ali njen ishod još uvek nije otkriven u javnosti. 

 

O njemu su obavešteni samo članovi kraljevske porodice i članovi osoblja. 

 

Nakon što se u javnosti pojavila skandalozna priča da je vojvotkinja od Saseksa maltretirala svoje zaposlene ona je zajedno sa suprugom u intervjuu sa Oprom Vinfri sve negirala. Nakon toga, par je optužio palatu da su izneli gnusne laži. 

 

Megan Markl
foto: EPA/ NEIL HALL

 

Viši član osoblja Megan i Harija je u oktobru 2018. godine, inače, uperio prstom u proslavljenu glumicu, samo da bi princ, prema tadašnjim napisima, tražio od zaposlenog da odmah odustane od optužbi.

 

Iako je proces završen, javnost ne zna pravu istinu, a pitanje je vremena kada će mediji ponovo početi da pišu o dešavanjima unutar zidina palate.

 

 

 

 

 

makonda-tracker