deda je centar njenog sveta

Šansone, suze i zagrljaji: Barbara Pravi održala NAJEMOTIVNIJI koncert u karijeri i jednom objavom oduševila Srbiju

0

Barbara Pravi je održala spektakularan koncert u Botaničkoj bašti u okviru 30. izdanja BELEF-a.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Barbara Pravi, Francuskinja srpskog porekla, poznata je pevačica koja je prošle godine predstavljala Francusku na Evroviziji i osvojila veliko drugo mesto.

 

Barbara je još na Evroviziji isticala svoje srpsko poreklo, a jedna od važnijih osoba u njenom životu je deda, kom je i posvetila pesmu. Podsetimo, Barbara je po dedi Srpkinja.

 

- Dobro veče, Beograd. Kako ste? - pozdravila je ona publiku na srpskom jezikui  i istakla da je presrećna što se nalazi u našoj zemlji.

 

- Tako mi je drago i divno što sam večeras ovde. Kod vas imam porodicu, moje rođake - završila je pevačica.

 

Trenutak sa koncerta koji će Barbara pamtiti celog života jeste upravo kada se na sceni pojavio i njen deda, pa je ona po završetku pesme počela da plače i dugo ga grlila. Ovo je jedan od najemotivnijih momenata.

 

- Bilo je nedoumica da li da se pojavim na sceni ili ne, i onda su mi rekli ako hoću da dođem, onda moram da budem kratak. Moja unuka često peva ovu pesmu "Deda", jer se možda boji da ću da zaboravim da joj pružim ruku. Zato me stalno podseća i doziva me "Deda, deda" - rekao je Barbarin deda i dodatno raznežio okupljene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Pravi (@babpravi)

Barbara Pravi je sad objavila niz footgrafija u čast Srbije i Beograda, ali i, sada već, čuvenog dede koji joj je veliki oslonac. 

 

Podsetimo, simpatična pevačica svojevremeno je svom deki Petru posvetila i vrlo emotivnu pesmu, a sada je ispričala da uvek sa sobom ima komad hartije na kojem joj je deda rukom ispisao poreklo porodičnog prezimena "da se uvek seća šta joj je sudbina namenila".

 

 

makonda-tracker