NIKAD NE MOŽETE POGODITI

O njemu se jako malo zna: Muž Jovane Balašević je uspešan POLITIČAR, ali je nastupao i na Exit-u

0

Jovana Balašević nam je, između ostalog, poznata po ulozi Vere Katić u seriji Vreme zla.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Jovana Balašević nam je odavno poznata i o njoj uglavnom sve znamo, međutim, njen privatni život nije toliko poznat dok se o njenom suprugu jako malo zna.

 

Ona već deset godina uživa u ljubavi sa novosadskim političarem Aleksandrom Jovanovićem, sa kojim ima devetogodišnju Simonu i trogodišnju Petru.

 

Kako piše Vikipedija, Jovanin suprug je rođen 1976. u Novom Sadu, a kako je posao njegovog oca nalagao da ode u Kuvajt, cela porodica se preselila sa njim. Po povratku u Srbiju, upisao je Filozofski fakultet u svom rodnom gradu.

Postao je poznat 2008. godine kao predsednik skupštine grada Novog Sada, a danas radi u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine.

 

Zanimljivo je da je nastupao i na Exit-u, a da u slobodno vreme pušta muziku kao DJ pod imenom DJ Skadam.

 

-  Nedelju obično provodim u porodičnoj kući u ulici Jovana Cvijića, sa našim ćerkama Simonom i Petrom, i mojim Sašom - rekla je Jovana jednom.

 

- Vole da ih uputim u ono što radim, ali nisu oduševljene kad vide promene. Ne dopada im se pomisao da je mama neko drugi, što razumem. I sama sam u detinjstvu prošla slične faze. Iskreno, nisam bila srećna kad mama ide da snima. Mama je moja, i tačka! Verovatno je to neki vid dečje ljubomore. Verujem da će ćerke jednog dana razumeti moj posao - istakla je Jovana za Hello na pitanje kako deca doživljavaju njenu profesiju.

 

makonda-tracker