uvek aktuelna

Cvetna mini-haljina koja može da se nosi cele godine: Šik izdanje Tanje Savić po ukusu svake žene

0


Popularna pevačica sinoć je nastupila u jednom beogradskom klubu, a za tu priliku je odabrala vrlo efektnu kombinaciju

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Tanja Savić (37) ostavila je probleme iza sebe i maksimalno je posvećena svom poslu, a sinoć je u Beogradu bila zadužena za dobro raspoloženje na jednom popularnom splavu.


Ona je za ovu priliku odabrala efektnu haljinu mini-dužine, svečaniji model koji može da nosi tokom cele godine.


Pevačica je ponela haljinu s puf-rukavima i V-izrezom, koju krasi sitan cvetni dezen, print koji je uvek aktuelan. U pitanju je komad koji nije pripijen uz telo i laska figuri, a kombinovala ga je sa srebrnim sandalama s visokim štiklama.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Tanja je, inače, tokom razgovora s novinarima priznala da je pomalo stidljiva i da sigurno tokom letnje sezone nećemo viđati njene fotografije s odmora.


Ja kad ulazim u vodu ogrnem se maramom i tek kad uđem u vodu bacim maramu, niko me neće videti u bikiniju ovog leta. Ja sam žena puna kompleksa — istakla je pevačica.


Ona se, inače, pohvalila i da su njeni sinovi Đorđe i Maksim već veliki dečaci i da su počeli da izlaze.


Sinovi mi traže pare, počeli su da izlaze u grad, al' samo do 10 uveče. Nikad mi ne govore da im nedostajem, mnogo mi je krivo zbog toga. Kad uđem u kuću sama kažem: "Majka je stigla", oni kažu: "Dobro", i odu da igraju igrice, ne primećuju me. U kontaktu sa ocem oni i jesu i nisu, šta da vam kažem. Njima fali otac. Teško mi je da im budem i otac i majka — istakla je Tanja.

 

 

makonda-tracker