otvoreno

"Nikad mi lepše nije bilo!" Tanja Savić se osvrnula na glasine o svojoj ljubavi s Draškom Stanivukovićem

5

Popularna pevačica proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti nakon što se pročulo da je u vezi s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tanja Savić sinoć je održala nastup u Beogradu, kada su predstavnici medija iskoristili priliku da popričaju s njom o temama koje su proteklih meseci punile novinske stupce.


Ona ističe da je, iako se pisalo o njenoj ljubavi s Draškom Stanivukovićem, sama, kao i da je tako već duže vreme.

 

To je više medijska želja da ja nađem sebi neku srodnu dušu, sami ste mi nakačili nekoga ko bi iole odgovarao mom temperamentu sada. Pošto sam ojačala, možda bi mi i bio potreban tako neki. Nisu mi smetale te priče. Dve godine sam sama. Nikad mi lepše nije bilo. Niko se ne usuđuje da mi privuče pažnju. Spremna sam na ljubav — priznala je ona.


Tanja se osvrnula i na nedavno gostovanje u emisiji AmiG Show, kada je iznenada napustila emisiju.

 

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages


Mislim da je tu najveći krivac Ognjen Amidžić. Ne želim nikoga da osuđujem, ali sam iskrena, ne želim da ispadam babaroga. Nikada ne bih to uradila, da prethodno nismo imali neki dogovor kako treba, on i ja smo se dogovorili da će u emisiji biti gosti koji su bili, koje stvarno privatno volim i poštujem, ali sticajem okolnosti kada sam stigla u šminkernicu, ugledala sam Jovanu Jeremić i nije mi bilo to to, da zajedno sa njom sedim. Ona je ta koja sebe hvali previše, inteligencija je ono što drugi treba da vam pohvale, a ne vi sami sebe. Nekoliko puta je rekla nešto o meni, što nije bilo na mestu, baš po pitanju inteligencije. Mislim da čovek koji je pametan neće sebe hvaliti — objasnila je pevačica i dodala da bi ponovo prihvatila Ognjenov poziv. — Ako bude bilo prilike, zašto da ne. Njegova emisija je gledana, ali mora da bira goste.
 

 

makonda-tracker