devojke, nadamo se da sedite

Kažu da BOLJI FRAJER NIJE HODAO ZEMLJOM! Muškarac za kojim Evropa LUDI snimio NAJEROTIČNIJI film do sad

0

Samo dan nakon što je objavljen njegov najpoznatiji film, glumac je izašao da kupi hleb i žene su — bukvalno — trčale za njim po ulici.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Možda Netfliksov "365 dana" nije bio najbolji film proteklih godina, ali bez sumnje spada u one koji su privukli najviše pažnje.

 

Ovo poljsko ostvarenje, zasnovano na romanu Blanke Lipinske, donosi priču o Masimu Toričeliju, Sicilijancu koji zavodi Poljakinju Lauru i potom je zatvara i nameće joj godinu dana da se zaljubi u njega. Glavna uloga pripala je Italijanu Mikeleu Moroneu, koji je verovatno najzaslužniji za ogromnu popularnost "365" dana na Netfliksu.

 

 

Iako je naišao na dosta negativnih kritika zbog navodnog veličanja mafije i sadržaja seksualnog nasilja, uspeh ovom erotskom trileru niko ne može da ospori.


Krajem aprila stiže i drugi deo, a prema nekim najavama — biće još eksplicitniji, još neumereniji i, samim tim, još kontroverzniji.

 


U glavnoj muškoj ulozi vraća se i Mikele Morone, a glavna junakinja, koju igra Ana-Marija Sjekluca, i njegov junak sada su u braku, ali im gangster Načo kvari idilu kada kidnapuje Lauru.


Iako je njegov lik negativac, on je bukvalno preko noći osvojio srca publike, a posebno ženskog dela. Razlog je njegov atraktivan izgled, zahvaljujući kom je on privukao mnogo pažnje.

 


Mikele Morone rođen je u Ređo Kalabriji 3. oktobra 1990. godine i najmlađi je od četvoro dece. Njegov otac Natale bio je građevinski radnik i preminuo je kada je Mikele imao 12 godina, a majka Anđela, koja je radila kao krojačica, borila se da porodici pruži pristojan život.

 


Nadaren za muziku i glumu, Mikele je godinama pokušavao da se probije, ali nije imao mnogo sreće, pa je neko vreme radio kao baštovan. Ipak, samo jedna uloga bila je dovoljna da mu donese evropsku i svetsku slavu.


Te noći kada sam legao imao sam oko 700.000 pratilaca na Instagramu, a kada sam se probudio ta brojka ej bila veća od 2, 2 miliona! Pitao sam se šta se događa, zašto se to desilo — rekao je on nakon što je film "365" postao hit.

 


Samo dan nakon što je film objavljen, Mikeleu je i izlazak do prodavnice bio prava avantura. Izašao je da kupi hleb i žene su trčale za njim po ulici.


Ljudi su bukvalno trčali oko mene u gomili i želeli da se slikaju — prisetio se.


Sudeći po komentarima na internetu, Mikele spada u najatraktivnije muškarce današnjeg šoubiznisa, a mnogi idu tako daleko da kažu da lepši muškarac nije hodao planetom. Osvojio je sve liste najatraktivnijih glumaca sveta, a mnogi kažu da je naslednik Breda Pita.

 


Mikele je već osam godina u braku sa libanskom stilistkinjom Rubom Sadeh, s kojom ima dvoje dece.


Ipak, prošlog juna, on je dospeo u žižu javnosti kada je podelio fotografiju za koju je pored bazena zagrljen pozirao s kolegom Simoneom Susinom, koji u nastavku "365 dana" igra pomenutog gangstera Nača.


Ja sam lažov — napisao je, a mnogi su pomislili da je u pitanju njegovo priznanje da je gej.

 


Morone se odmah oglasio na Instagramu.


Jutros kad sam se probudio, pozvao me je moj tim i rekli su mi da ima mnogo članaka o tome da sam "izašao iz ormana", zbog fotografije koju sam snimio sa Simoneom. On je postao moj dobar prijatelj, mi smo kao braća, zajedno snimamo film. Ali, ljudi, to je samo slika, ništa više — rekao je Mikele kroz smeh. — I, usput, ja strastveno podržavam LGBT zajednicu, ali ovde je reč o najobičnijoj fotografiji. Nisam se deklarisao kao gej. Priča se i o opisu "Ja sam lažov", ali glumac je lažov.

 

 

 

makonda-tracker