PORODIČNI GUBITAK

Tuga u domu Grujića: Napustila ih je najveća motivacija i snaga, Katarina uputila emotivnu poruku (FOTO)

1

Pevačica je teško prihvatila vest da je izgubila člana porodice sa kojim je provela detinjstvo.

foto: Instagram
foto: Instagram

Iako su protekli meseci za pevačicu bili jedni od najlepših u životu, s obzirom na to da je sredinom decembra na svet donela ćerkicu Katju, koja je postala miljenica čitave familije, u dom Grujića stigla je veoma tužna vest koja je Katarinu veoma ganula, a ona glasi da je njena baka Olga preminula.

 

Pevačica je odlučila da se od voljene bake oprosti i putem društvenih mreža, a pored fotografija, podelila je i divnu poruku koja dočarava koliko joj je značila.

 

Moja baka Olga, moja divna bakica, baka koja je bila najbolja na svetu, koja je bila andjeo na zemlji, a sada i na nebu.. Moja baka Olga koja je ulepšala moje detinjstvo, pored koje sam odrasla i naučila sta je prava ljubav i poštovanje! Moja baka, koja je svake subote i u 89. godini išla peške od Voždovca do Hrama i nazad, moja baka koja je bila večita devojčica, moja druželjubiva baka koja je obožavala ljude, a najviše mlade, moja baka koja je do poslednjeh daha volela svog Dragana. Sada si pored svog Dragana na nekom lepšem mestu, držite se za ruke, čuvate nas i šaljete nam mile poljupce. Jako nedostajes meni i tvojoj Katici. Neka ti je večna slava najmilija moja bakice, Olga — napisala je Katarina s tugom..

 

Set divnih uspomena na kojima je i pevačicina majka veoma su rastužile pratioce, te je Katarina dobila pregršt reči podrške kako od svojih kolega, tako i od verne publike.

 

Baka Olga je bila veoma ponosna jer je doživela da upozna praunuku Katju, a divne trenutne porodica je dokumentovala.

 

Pevačca je oduvek isticala da joj najbliži daju najveću podršku i motivaciju kada je reč o karijeri, te bez njih ne bi postigla ogroman uspeh.

 

Katarina Grujić, Katja Gobeljić
foto: Instagram

 

 

 

 

makonda-tracker