ŠTA VI MISLITE?

To je njena omiljena boja leta: 5 ideja Milice Pavlović kako da PROVERENO DOBRO iznesete autfit u ŽUTOJ boji

0

Milica Pavlović se zbog skandala sa Anom Nikolić oko pesme Provereno našla u centru medijske pažnje, a pored toga, lepa pevačica uvek ima inspirativne odevne kombinacije u kojima ćete biti primećene.

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Milica Pavlović je poznata godinama kao neko ko prati modu, ali voli i da eksperimentiše i nosi nešto što se druge devojke ne bi usudile.

 

Međutim, ona kao i sve druge ima različite momente, pa tako i njen stajlin varira, a kod pevačice na profilu možemo videti kombinacije i za izlazak, nastup, ali i za opuštanje uz kafu u gradu i sa prijateljima.

 

Žuta je atraktivna boja ovog leta, a to zna i Milica. Ona se često pojavljuje u različitim autfitima koji su skroz u ovoj boji, a nekad napravi kombinaciju sa crnom.

 

U nastavku vam prikazujemo pet različitih stajlinga atraktivne pevačice koja možete iskopirati i biti glavna tema u izlasku ili u gradu.

Izazovno kao što smo i navikli od nje, žuti kombinezon za najsmelije i one koje pucaju od samopouzdanja.

 

Nešto vrlo moderno i lako za kombinovanje. Žuta boja sa tufnama, i jedno i drugo je hit ove sezone, a uz crno ide savršeno. Ovaj stajling je lako iskopirati.

 

Opuštena kafa sa prijateljima ili obilazak nepoznatog grada, trenerka je nešto što će vam biti najudobnije, a ova u žutoj boji je garantovana za privlačenje pažnje.

Istovremeno i elegantno i izazovno, haljina bilo kakvog kroja u ovoj boji ne može biti neopažena, a ako se odlučite za neku ovako zanimljivu i specifičnu, zasigurno ćete imati vredan komad u svom garderoberu.

Za kraj, pomalo nesvakidašnje, a tako moderno. Mala žuta haljina će postati nova crna, a možete je kombinovati uz bilo šta. Ako volite rukavice kao Milica ili efektan nakit, a možda i bez dodatnih ukrasa, svakako je savršeno.

 

 

makonda-tracker