KONAČNO U JAVNOSTI ZAJEDNO

Ovo je DEČKO Kamile Vaskez, advokatice Džonija Depa: Upoznali su se pre nekoliko meseci, a evo i čime se on bavi!

0

Tokom sudskog procesa koji je Dep vodio protiv Herdove veliku pažnju javnosti privukla je advokatica poznatog glumca

foto: Michael REYNOLDS / AFP / Profimedia
foto: Michael REYNOLDS / AFP / Profimedia

Kamila Vaskez, tridesetsedmogodišnja advokatica, koja je zastupala Džonija Depa u sudskom procesu koji je vodio protiv bivše žene Amber Herd veoma je lepa žena, pa su mogla da se čuju nagađanja kako su se između nje i čuvenog glumca rodile iskre ljubavi.

 

Ona nije želela da odgovori na pitanja znatiželjnih novinara o njenoj eventualnoj vezi sa Depom, već se trudila da sudski proces iznese do kraja i da dobije ono što su ona i njen klijent želeli.

 

 

Glasine su dovedene u pitanje nakon što je Vaskezova primećena pre nekoliko dana u jednom hotelu u Virdžiniji i to u pratnji svog dečka, Edvarda Ovena.

 

Novinari su ih bombardovali pitanjima, svali su blicevi fotoaparata, a oni su bili super raspoloženi. Oven je čak pravio i selfi sa njihovim fanovima koji su došli da ih isprate na aerodrom.

 

Ko je dečko Kamile Vaskez?

 

Oven je izvršni direktor jedne velike kompanije čije sedište se nalazi u Engleskoj. Školovao se na Kembridžu gde je 2005. diplomirao istoriju i 2006. magistrirao nekretnine.

 

 

Takođe je član Kraljevske institucije ovlašćenih geodeta.

 

Oven trenutno radi kao šef sektora nekretnina za Evropu, Bliski istok i Aziju.

Pre nego što se pridružio ovoj velikoj kompaniji, Oven je proveo osam godina radeći za međunarodnog kompaniju koja je sarađivala sa Kinom, Hong Kongom i Majamijem.

 

Kako su se upoznali Kamil Vaskez i Edvard Oven?

 

Par se upoznao u novembru u Londonu u luksuznom gastropabu The Cav, navodi Dejli mejl.

 

- Iako su od skora u vezi Edvard je oduševljen njom - rekao je izvor blizak ovom paru.

 

 

- On je dolazio u SAD kod Kamile dok je trajalo suđenje poznatog para, a i ona planira da ga poseti u Velikoj Britaniji čim se slučaj završi - naveo je on.


Ko je Kamila Vaskez?

 

Vaskezova je saradnik u advokatskoj kancelariji Braun Rudnik, koja je zastupala Depa u njegovoj tužbi za klevetu protiv Amber Herda. Očekuje se da će ona biti imenovana za partnera ove kompanije nakon što je dobila veoma važan slučaj, objavio je Dejli mejl.

 

Vaskez je specijalizovna za parnice i arbitražu, navodi se na veb stranici firme.

 

Vaskezova je diplomirala na Jugozapadnom pravnom fakultetu 2010. i Univerzitetu Južne Kalifornije 2006. godine.

 

Od kako je pobedila u slučaju Dep, Vaskezova je, kako strani mediji prenose preplavljena neverovatnim poslovnim ponudama.

 

 

makonda-tracker